Foto bij Hoofdstuk 40

Hallotjes!

Ik ben lekker vakantie aan het houden:
Dat betekent, helemaal niks doen :D
Oké ik doe wel iets. Ik schrijf hoofdstukjes voor jullie en ik slaap en eet, maar dat is niet zo heel veel.

Oh en ik ga jullie zooooo blij maken met het volgende hoofdstukje.
Nog even wachten en jullie kunnen wegzwijmelen.

Xx,
Storiesxx3

Ik trek mijn bikini aan en Peter zijn zwembroek. We kleden ons wel apart om, in aparte hokjes. Peter heeft me gister gevraagd om vandaag te gaan zwemmen aangezien het vandaag heerlijk weer is. De afgelopen week was rustig geweest. Ik ging elke dag naar mijn werk en was bezig met mijn nieuwe opdracht. De gevoelens voor Charlie heb ik weggestopt want de gevoelens voor Peter groeien met de dag. Ik kan misschien nu wel toegeven dat ik verliefd ben op Peter. Hij is zo leuk. Ik ben nog wel steeds bang, want ik weet niet of het wederzijds is. Oké, hij kan niet van me afblijven, maar dat betekent niet gelijk dat hij me leuk vindt. Toch? Mijn mobiel gaat af en ik haal hem uit mijn tas.

Charlie:
Aimee, ik ben het zat nu!
Doe normaal en stop met me te negeren.
Je leest al mijn berichten maar reageert niet.
Echt als dit zo door gaat dan kan je opdonderen.
Ik ben er echt klaar mee.


Ik gooi mijn mobiel boos in mijn tas en ga op het bankje, in het kleedhokje, zitten. Charlie stuurt al de hele week berichtjes via Whatsapp, Skype en sms, maar ik reageer er niet op. Ik moet hem vergeten en dat gaat alleen zo. Het liefst had ik mijn mobiel uitgedaan maar dan zou ik Peter niet kunnen whappen en dat kan ik niet. Ik whapp elke dag met Peter. Bijna elke minuut van de dag. Een zucht verlaat mijn mond en ik doe mijn hoofd naar achter zodat mijn hoofd tegen de muur komt. “Aimee. Gaat het met je? Ben je klaar”vraagt Peter. “Ja. Ik ben klaar.” Ik gooi mijn laatste spullen in mijn tas en loop dan het hokje uit. Peter staat er al en glimlacht naar me. We lopen het terrein van het zwembad op en omdat het een buitenzwembad is, leggen we onze handdoeken in het gras. “Kom”zegt Peter en hij trekt me naar het zwembad. We staan nu op de rand van het zwembad en Peter kijkt me aan. “Samen”vraagt hij. “Samen”bevestig ik en pak zijn hand vast. Peter lacht nog even naar me en dan springen we het zwembad in. Onder water voel ik twee armen rond mijn middel glijden en kom dan boven water. Ik kijk Peter lachend aan en hij duwt me tegen de rand van het zwembad. “We moeten dit vaker doen”zegt Peter. “Dat lijkt me wel een leuk idee.” Peter legt zijn voorhoofd tegen de mijne en we kijken elkaar aan. Ha, wedden dat hij me nu wilt gaan zoenen. Nog even wachten Peter. Ik ga kijken wat je voor me wilt doen om me te krijgen. Ik houd van zulke spelletje. Peter komt dichterbij, ik leg mijn handen op zijn hoofd en duw Peter onder water. Peter laat me los en ik klim snel het zwembad uit. Ik ren weg en zie dat Peter achter me aanrent. We rennen rondjes om het zwembad en dan stop ik met rennen. Peter komt naar me toe gerend en pakt me bij mijn heupen vast. We vallen beide in het zwembad en komen lachend weer boven. Peter slaat weer zijn armen rond mijn middel en ik leg mijn hoofd op zijn borst. “Doe dat nooit meer”zegt Peter lachend. “We zullen zien.” Peter begint me te kietelen en ik gier het uit van het lachend. Iedereen in het zwembad kijkt ons aan maar we gaan door. Peter blijft kietelen en ik kan niet meer stoppen met lachen.

Peter en ik lopen naar de auto en stappen in. Het is al zeven uur ’s avonds en we hebben net besloten om weg te gaan uit het zwembad. We hebben de hele dag bij het zwembad gezeten. “Wil je naar huis of wil je met mij mee?” “Ik wil naar huis, als je dat niet erg vindt tenminste”zeg ik. “Dat vind ik super erg. Hoe kan je dat zeggen”zegt Peter sarcastisch en ik lach. Gek dat hij er is. “Nee grapje. Ik breng je thuis.” Peter start de auto en rijdt naar mijn huis. Ik zie mijn huis al snel in zicht komen en na een paar minuten sta ik voor de deur. Peter is ook uitgestapt en staat naast me. Ik open de deur en draai me dan om naar Peter. “Vandaag was geweldig”zeg ik. “Dat was het zeker.” “Ik ga maar naar binnen.” “Ja dat moet je doen.” Peter slaat zijn armen om me heen en geeft me een kusje op mijn mondhoek. Peter laat me snel los en ik lach naar hem. “Dag Peter. Slaap lekker alvast.” “Ja, jij ook.” Peter loopt snel weer naar zijn auto en rijdt dan weg. Ach die Peter. Hij gaf me net een kusje op mijn mondhoek! Nog even en hij zit op mijn mond! Ik loop naar binnen en heb een grote glimlach op mijn gezicht. Ik loop snel naar mijn kamer en laat mijn spullen vallen zodra ik in mijn kamer ben. Oh my god. Peter gaat me binnenkort zoenen! Ik spring als een klein kind op en neer en gil blij. Ilja komt mijn kamer binnen gelopen en kijkt me raar aan. Ik stop met springen en kijk haar aan. “Ik dacht even dat je aan het bevallen was of zo maar je bent gewoon super blij.” “Bevallen? Ik ben niet zwanger.” “Kan toch.” “Het kan ja, maar ik heb binnenkort een vriendje.” “Wie”vraagt Ilja vrolijk. “Peter”zeg ik met een glimlach en begin weer te springen. Ilja geeft een gil en begint ook te springen. Samen gillen we net alsof we de staatsloterij hebben gewonnen. Mensen zouden wel raar denken, maar het boeit me om dit moment niks. Ik heb binnenkort een vriendje. Let maar op.

Reageer (1)

  • xSmallx

    Jeeeeej!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen