Foto bij 074.

Een week later is het weer bijna net zoals voor het interview. Ed heeft me uit mijn tent weten te lokken. Na al die jaren weet hij nog steeds alles van me en hij wist dat ook hoe hij me nu zover moest krijgen. Hij heeft zich er bij neergelegd dat ik hem niets over die avond kan vertellen, nog niet. Daarom heeft hij contact gezocht met Marissa en Jonas. Toen ik hem hun volledige namen heb gegeven is hij rond gaan zoeken en ik weet dat ze nu veel contact met elkaar hebben. Het doet pijn om te weten dat hij wel contact met ze heeft en ik niet maar ik kan het gewoon nog niet, het is nog te pijnlijk.

Sinds ed en ik weer herenigd zijn is hij elke dag langs gekomen en onze 'relatie' is weer net zoals dat het vroeger was. We zitten op dit moment in de tent die Louis voor me heeft gemaakt.
"Dusss Harry en jij hè" zegt hij terwijl hij me aankijkt met een grote grijns waar ik bijna bang van word en begint te wiebelen met zijn wenkbrauwen.
harry en ik? krabbel ik onschuldig in het boekje dat tussen ons in ligt.
"Oh come on!" Roept hij verontwaardigd. "Jullie zijn praktisch a couple without benefits" zucht hij en rolt overdreven met zijn ogen.
couple without benefits? met opgetrokken wenkbrauwen kijk ik hem aan.
"Jullie plakken aan elkaar vast, kijken elkaar de hele tijd verliefd aan, slapen elke avond in hetzelfde bed en doen al loveydovey. Net een echt koppel, alleen dan zonder de benefits. Je weet wel, het zoenen, de seks" legt hij uit. Ik weet niet goed hoe ik daar op moet reageren. Tuurlijk vind ik Harry leuk, misschien wel meer dan leuk maar dat kan nu niet, dat mag ik niet.
"You know, Sjoerd would have loved him" begint hij voorzichtig. "Hij zou hem natuurlijk eerst weer aan een van zijn idiote testen onderwerpen maar ik weet zeker dat hij hem vanaf de eerste seconde al goed zou keuren" een traan glijdt over mijn wang
i can't krabbel ik op het papier.
en wie zegt dat hij m Ed legt zijn hand stevig om mijn pols zodat ik niet verder kan schrijven.
"Oh, waag het niet om die zin af te maken. Die jongen is echt helemaal stapel verliefd op je. Dat kan zelfs een blinde nog zien. Geloof me, Harry is een van mijn beste vrienden en ik weet wanneer hij verliefd is" spreekt hij me streng toe. Verslagen laat ik mijn hand neervallen en denk er even over na. Zelfs al zou hij verliefd op me zijn, ik zou het niet aan kunnen. Ik kan me nog niet open stellen voor dat soort dingen.

"Overmorgen kom je trouwens naar mijn concert kijken. Nee zeggen is geen optie, je staat in de coulissen dus je hebt van niemand last" zegt Ed vrolijk.
Zuchtend laat ik mijn gezicht in een van de kussens vallen. Tuurlijk wil ik ed nog wel eens zien optreden maar ik weet nu al dat dit net zo pijnlijk zal worden als het optreden van Cherry Tree.
Speel je dan in memory? Sjoerd en ik vonden dat altijd een van zijn mooiste liedjes en ik denk dat hij het wel mooi zou vinden als Ed dat liedje speciaal voor hem zou zingen.
“Dat liedje heb ik al jaren niet meer gespeeld” zegt hij twijfelend “maar ik zal kijken wat ik voor je kan doen” vervolgt hij de teleurgestelde blik in mijn ogen ziet.

Reageer (2)

  • MissCurly

    Hopelijk verloopt dit concert redelijk goed. Ed vraagt gewoon ook Harry mee en dan maakt hij een romantisch plekje in de coulissen en dan hebben ze een soort van date :3 haha oké let niet op mijn ideeën.

    1 decennium geleden
  • Curlyy

    Mannnnnnn ik ben zo dom!!!
    Dit is dus zeker wel m'n favo verhaal, maar ik had niet eens door dat er al weer 3 hoofdstukken bij waren... Best falend...
    Maar jij moet echt heel snel verser schrijven want dit verhaal is zoooooooo focked up goed!!!
    Seriously...!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen