Foto bij ``201``

Dean Pov.
“wat is er gebeurt?” Sam haalt zijn schouders op en strijkt over zijn gezicht. “ik weet even veel als jij Dean, ik hoorde wat die vrouw zei, dat ze Alex wilde, en dat ze verdween. Ik zag Chris zijn lichaam en dat was het” ik stuur de Impala op de parkeerplaats en zucht diep. Komt dit door mij? Was ik de reden geweest dat Alex ja had gezegd? Sam geeft me een zacht duwtje en we stappen uit. “kunnen we niets doen om haar terug te krijgen, Met Alex te praten of met Chris en vragen wat er was gebeurt?” Sam opent de deur en stapt naar binnen. Zijn ogen worden groot en hij rent naar binnen. Even blijf ik naar de plek waar hij stond kijken voor ik naar binnen kijk. Er ligt iemand op de bank. De voeten steken net iets over de bank en zitten onder het bloed. Sam is te groot om te kunnen zien wie er ligt maar als ik naar de schoenen en jeans kijk zakt mijn hart naar mijn schoenen. “Alex?” Sam draait zich een stukje weg en dan zie ik haar gezicht. Ze heeft duidelijk veel pijn en de wond op haar buik verklaart waarom. Het lijkt net alsof ze is aangevallen door iets en dat, dat ding had gewonnen. Sam wilt opstaan maar ze houdt zijn pols vast. Hij buigt terug en dan zie ik hoe Sam langzaam knikt. “ze wilt niet naar het ziekenhuis”



4 dagen later.
“misschien moeten we naar het ziekenhuis Sam” hij schudt zijn hoofd en dept over Alex haar voorhoofd. “voordat ze flauwviel vroeg ze uitdrukkelijk of we haar niet naar het ziekenhuis zouden brengen.” Sam trekt haar shirt een beetje omhoog en maakt de grote gehechte wond schoon. Het is lelijk gehecht, maar Sam had het voor mekaar gekregen om haar te hechten, hij trilde zo erg dat het nog een wonder was. Ze had ook nog eens koorts gekregen. Toen ik er op stond dat we toch naar het ziekenhuis gingen had Sam me woedend aangekeken, en dat is raar want meestal was het andersom. Dan zou ik er vol tegen in gaan, dan zou ik zeggen dat ze had gezegd dat ze niet naar het ziekenhuis wilde, maar nu is het Sammy. “we gaan naar Bobby” zeg ik dan. Dat is het, we moeten naar Bobby, hij weet wel wat te doen! Al zou het moeilijk worden haar te verplaatsen.

Reageer (2)

  • FallinTime

    Nice snel verder ;-)
    Ps. wat je zei werkte, het verhaal schrijft nu zichzelf inderdaad, ik moet het gewoon niet willen forceren.
    En heb een hele nieuwe stoere opmaak voor het manuscript (denk ik) al weet ik niet of het goed is om telkens mijn hoofdstukken anders aan te duiden, of de opmaak van de pagina nummers, maar aan de andere kant is elk verhaal anders en dus ook de opmaak... toch? In ieder geval... zou je het willen zien? zien, niet per se lezen. Ik vraag me af of je de opmaak wel lek vind en niet storend :D

    Xx

    1 decennium geleden
  • Strawhat

    Ik voel hier een Alex Flashback aankomen ;p

    YEAH BOBBY ;d

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen