Hier eindelijk de eerste sorry dat het lang duurde en begin is beetje saai wat vinden jullie?
Ps: ghastly's zijn slecht in dit verhaal.(maar niet alle)
PPS: wie uit deze drie is jullie favoriet?: mespirit, uxie of azelf?

Langzaam opent rattata haar ogen. "Waar zijn we." Vroeg ze, ze zag alleen stenen gevangenis, en haar zusje cindy. 'Alsof ik dat weet. Hoe komen we hier en waarom weten we niks en waar zijn we?" Antwoord haar zusje. "Ik weet ook niks dus hou op met die vragen." Een blauw, vliegend Pokémon doet de tralies deur open en loopt naar binnen. Nee vliegt. "Wie ben jij, wat doen we hier, hoe komen we hier, waar zijn we." Zeggen ik en ratattata tegelijk. De blauwe Pokémon geeft antwoord. "Ik ben Uxie, een van de drie legends. Jullie zijn gekozen door celebi waarom weten we niet. Moer je hem zelf maar vragen. Jullie zijn uitverkoren voor een belangrijke missie, meer vertelde celebi niet, en ik kon hem niet spreken zij hij voordat ik jullie naar hem bracht maar het is nogal ver reizen." Uitverkoren? Twee kleine, mini rattata's?!?! Wat was der mis met celebi? Rattata en Cindy vonden Celebi altijd leuk, maar nu snapten ze er niets van. Cindy had ook de zelfde gedachten maar voor de twee iets konden zeggen was Uxie al weg. Rattata en Cindy keken elkaar aan. "Wat moeten we nu?" Zei rattata.
"Ik zeg naar celebi, als hij ziet hoe klein en zwak we zijn voor zo'n missie zal hij vast wel een ander kiezen." Zei Cindy.
"Oke, ik MOET die reden weten!" Zei rattata. De tralies deur was gelukkig open dus ze liepen er door er was een dezelfde, saaie stenen gang. "Wacht, waar moeten we heen? Uxie zei helemaal niks daarover!" Zei rattata.
"Ik weet het niet maar hier wil ik niet lang blijven." Zei Cindy terwijl rattata het zelfde gevoel had. Rattata en Cindy hoorden het zelfde geluid, en toen ze achterom keken wisten ze wat het betekende, niets goeds.
"GHASTLY"


(Wat vonden jullie ik doe meestal saai op het begin maarja. SORRY.)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen