Foto bij Hoofdstuk 37

Hallotjes!

De mini Q&A staat onder het hoofdstukje.
Ik moet zo huiswerk maken aangezien ik vanavond naar de schoolmusical moet van mijn school.
Er spelen allemaal vriendinnen in mee, dus ik heb er wel zin in.
Maar daarom activeer ik snel even dit stukje.
Ik hoop dat jullie het een leuk stukje vinden.

Xx,
Storiesxx3

“Aim, ik weet dat jij je niet lekker voelt maar kan je alsjeblieft even meewerken, des te sneller kan je weer je bed in.” Ik zucht even en zet een fake glimlach op. Ik heb vandaag weer een fotoshoot voor Gwen en ik voel me echt belabberd. “Goed zo Aim. Nog één foto en dan zijn er klaar.” Ik neem een andere houding aan en hoor dan de laatste klik. “Dat is het. Ga je maar omkleden.” Ik loop naar de kleedkamers en trek mijn eigen kleren aan. Ik pak mijn spullen bij elkaar en voel mijn hoofd nog steeds bonken. Ik pak een aspirine uit mijn tas en slik hem met water door. Ik loop daarna weer naar buiten en zie dan dat Peter daar staat. Hij staat naar het scherm te kijken, waar alle foto’s op staan. Gwen is aan het kijken welke foto’s ze kan gebruiken. Ik loop naar Peter toe en leg mijn hand op zijn schouder. Peter kijkt om en lacht naar me. Ik geef hem een knuffel en hij geeft mij een kus op mijn wang. Ik kijk ook naar het scherm en Peter slaat zijn arm om mijn middel heen. “Wat doe jij hier”vraag ik. “Gwen belde me. Ze wilde niet dat je alleen naar huis zou gaan.” “Ach, wat heb ik toch weer een lieve zus.” “Dank je Aim”zegt Gwen met een glimlach. “Welke ga je gebruiken”vraag ik. “Die, die, die en die”zegt Gwen terwijl ze vier foto’s aanwijst. “Oké.” Gwen draait zich om en kijkt me aan. “Je ziet er niet uit. Ga naar huis en kruip lekker je bedje in. Ik spreek je van de week nog wel even.” “Oké.” Gwen geeft me en knuffel en een kus op mijn wang. Peter pakt mijn hand vast en samen lopen we naar de auto.

“Jij. Liggen op de bank. Nu”beveelt Peter me. “Ja, papa.” Ik ga op de bank liggen en Peter komt aangelopen met een dekentje. “Ik ga vandaag voor je zorgen.” “Nee, dat hoeft echt niet. Ga lekker naar huis.” “Nope. Ik blijf bij jou vandaag. Ik ga thee voor je maken en daarna gaan wij gezellig samen een filmpje kijken.” “Oké.” Peter loopt naar de keuken en na een paar minuten komt hij terug met twee koppen thee. Één van de koppen zet hij op tafel en de ander geeft hij een mij. “Dank je.” “Geen dank. Welke film gaan we kijken?” “Kies jij maar uit.” “Oké.” Peter loopt naar de kast waar alle films in staan en pakt een film. “Is Dear John goed?” “Ja hoor.” Peter stopt de film in de dvd-speler en komt naast me zitten. Ik kruip tegen hem aan en Peter slaat zijn arm om me heen. De film begint en ik neem een slok van mijn thee. Peter drukt een kus op mijn voorhoofd en trekt me dichter naar zich toe. Nu ik hier zo zit samen met Peter, vergeet ik gewoon even alles. Ik ben nu gewoon heel onschuldig een film aan het kijken met een jongen waar ik veel om geef. Geen problemen, geen gezeik. Gewoon wij tweeën.


Mini Q&A
Hoe ben je op dit onderwerp gekomen voor deze story?
Het is misschien een beetje raar wat ik als antwoord ga geven maar ik heb dit gedroomd. Natuurlijk niet zo uitgebreid maar ik heb dit wel gedroomd. Ik droom wel vaker over dingen die ik dan kan gebruiken voor een verhaal. Als ik dan wakker wordt, schrijf ik het op en als me dan nog andere leuke dingen binnenschiet, schrijf ik die ook op. Zo ontstaan bij mij meestal verhalen. En natuurlijk heb ik een hele goede vriendin, waar ik dan mijn ideeën aan vertel en die dan tegen mij zegt wat ik beter wel of niet kan doen. Gelukkig weet ik nu wel hoe mijn verhaal gaat aflopen en wat er allemaal gaat gebeuren.

Heb jij een vriendje?
Nee, ik heb geen vriendje. Jammer genoeg niet. :,(
Ga je nog een story schrijven na deze?
Ik ben wel van plan om hierna nog een story te schrijven. Ik heb al een paar ideetjes en die heb ik opgeschreven maar voordat ik daar aan ga beginnen, wil ik dit verhaal eerst afhebben. Ga je mijn volgende verhaal dan wel lezen?
Wat is je favo liedje?
Op dit moment heb ik er drie:
1. Emeli Sandé – Read all about it.
2.Tulisa- Sight of you
3. Daughtry- Start of something good
Wie is je favoriete zanger/zangeres/band?
Ik heb geen favoriete zanger/zangeres/band. Ik luist namelijk naar bijna alles. Ik luister Pop, R&B maar ook Rock, dus ik luister heel veel verschillende muziek stijlen. Artiesten die op mijn Ipod staan en ik vaak beluister:
- Bruno Mars
- Emeli Sandé
- Tulisa
- Daugtry (nog niet zo lang)
- One Direction, ook al ben ik geen fan. Er zijn een paar liedjes die ik leuk vind. Komt door mijn zusje: Zij is fan van One Direction.
- McFly
- Cher Lloyd
Wat vind je van chocolade?
Ik vind chocolade lekker. Ik ben niet zo dol op puur omdat ik dat bitter vind. Ik houd van witte chocola of melk met hazelnoten. Hmm. Ik krijg er honger van.

Dat van de mini Q&A. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen.

Xx,
Storiesxx3

Reageer (2)

  • Girlicious

    je heb in ieder geval al 2 nieuwe abo's voor je volgende story..
    ooeehh peter en aimee samen op de bank, Dear John kijkende whoo.....
    stiekem heb ik toch een beetje hoop (die blijf ik toch altijd wel houden haha)
    snel verder!!

    1 decennium geleden
  • xSmallx

    Tuuurlijk ga ik je nieuwe story lezen!!!!
    En wat is Peter weer lief voor Aimee!!(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen