Foto bij Proloog Deel I

Elvira is een normale jonge vrouw uit het jaar 2010. Ze is haar ouders verloren toen ze vijf jaar oud was in een auto ongeluk in Griekenland, maar ze heeft een geweldige oom en tante. Desondanks is ze opgegroeid in een weeshuis, aangezien haar oom en tante zelf al vijf kinderen hadden en er met geen mogelijkheid nog een zesde bij konden nemen. Maar dat was toen. Ondertussen is haar oom, Benjamin ofwel Ben, een succesvolle uitvinder geworden en hij heeft zijn eigen laboratorium in Utrecht. Hij verdient tonnen geld aan zijn uitvindingen, maar bovenal heeft hij al drie maal de winnende getallen voor de loterij feilloos kunnen voorspellen, en dat maakt hem miljardair. Het ziet er dus goed uit voor Benjamin en zijn familie, maar hij heeft een geheim.
Een tijdje geleden kwam een rijke Amerikaan naar hem toe met de vraag voor een tijdmachine; geld mocht geen rol spelen. Benjamin heeft de man afgewezen, maar ik in het geheim toch aan een tijdmachine begonnen. Hoe lang het geleden is, heeft hij aan niemand verteld. Het doet er ook niet toe, want hij weet van de consequenties die het veranderen van de tijd met zich mee brengt. Maar hoe dan ook: hij is er in geslaagd. En Elvira, die al jaren heimelijk droomt van ridders op witte paarden, oude steden en de spanning die het met zich meeneemt, wil zijn proefkonijn zijn...

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Slughorn

    Ik vind wel knap dat ze meteen weet waar ze is, dat en die link kan leggen (':

    7 jaar geleden
  • Lau_tjuh

    I Like It! (En dat kom tegenwoordig niet vaak meer voor bij Nederlandse boeken <3)

    8 jaar geleden
  • MarijeR

    Ah, awesome, wie ben je? :3

    1 decennium geleden
  • Frey_

    I (H) deze story!
    Ik heb hem al eens gelezen, maar het is zo verslavend:)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen