Vorige keer:
'Zal ik helpen?' vraag ik aan Bill. 'Ja graag', zeg ik. 'Schat, help jij ook even?' vraag ik aan Aline. Alleen Bill schijnt het gehoord te hebben. 'Schat?' vraagt hij. 'Ja', ik kijk hem aan met een je-weet-wel-blik. Hij kijkt me raar aan. 'Nooit gedacht dat jij-' begint hij. 'Jah, dat kun je niet zien aan de buitenkant, hè', zeg ik lachend, terwijl ik een valies van hem overpak. Aline neemt nog een andere valies en de rest wordt gedragen door bodygards. 'Uhm, is goed als we die in Aline haar auto steken?' vraag ik Bill. 'Ja hoor', zegt hij. 'We zullen dan achter jullie rijden', zegt Aline. 'Goed', zegt Bill, terwijl hij eens lief lacht. Ik kijk in zijn ogen en zie een glinstering. Ik glimlach even en ga dan met Aline naar haar auto. 'Evy! Kom!' zeg ik. Ze kijkt op en rent dan hier naartoe. 'Waar gaan we naartoe?' vraagt ze. 'We rijden de jongens acherna en gaan nog even bij hun thuis zitten', zeg ik. 'Yes!' schreeuwt ze. Ik schud lachend mijn hoofd en steek dan, samen met Aline, de valiezen in de kofferbak van de auto. We zien dat Tokio Hotel ook de luchthaven verlaat met een bende fans achter hun gat. Ze gaan de taxi in en laten de bodygards de valiezen in de kofferbak steken. Wanneer ze vertrekken, volgen we ze.

They're back. Bill knows it about me and Aline ..
We komen aan, laden de valiezen uit en gaan nog even binnen bij de twins. Natuurlijk vind Evy dat maar al te gek. Ze is nog steeds even gek van Bill, maar het is duidelijk dat Bill niet in haar geïnteresseerd is. Ze is gewoon zo verschrikkelijk naïef dat ze dat niet ziet.
‘Wat willen jullie drinken?’ vraagt Bill.
‘Cola!’ zegt Evy, net iets té enthousiast. Iedereen stemt in en ploft in de zetel. Terwijl we van onze cola drinken, vertellen Bill, Tom, Gustav en Georg over hun belevenissen. Ondertussen wordt het ook maar later en later en ik en Aline besluiten om te gaan. De jongens zullen ook wel moe zijn. Gustav en Georg besluiten dan ook maar om naar huis te gaan en Evy vertikt het natuurlijk om mee te gaan.
‘Evy, kom nou gewoon. Je kunt echt niet hier blijven, hoor’, zeg ik verveeld. Na nog wat aandringen, krijgen we haar zover om mee te gaan. We nemen afscheid van de jongens door middel van een kus op de wang. Wat doet Evy? Een knuffel geven natuurlijk. Aline rijdt eerst Evy naar huis en dan mij. We stappen uit en nemen uitgebreid afscheid.
‘Ik ga je missen’, zegt ze. Ik druk een kus op haar lippen.
‘We zien elkaar toch snel weer?’ vraag ik.
‘Je moet binnenkort weer naar school’, zegt ze.
‘Ow ja, dát’, zeg ik. Ze glimlacht, drukt nog even haar lippen op de mijne en stapt dan terug in haar auto. Ik zwaai haar uit en ga dan het huis binnen. Oma slaapt waarschijnlijk al, dus ik ga zo stil mogelijk naar boven. Ik doe mijn kleren uit en val bijna direct in slaap.


Reacties?
Mijn schrijfstijl is aangepast. Het is veel overzichtelijker zo.
En ja, I know. Het duurde erg lang, maar ik ben momenteel meer bezig met andere series.

Reageer (3)

  • xCandyAttack

    weiterr!!!


    xxx

    1 decennium geleden
  • XxDarknessxX

    Next .. !!
    egt GEWELDIG ^^
    vlug verder !! :D
    Xx

    1 decennium geleden
  • TearIsland

    super
    snel verder please(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen