Snel stormde ik de trap af. De nieuwe jongen zou komen vandaag. Wel opvallend dat er altijd jongens komen en nooit meiden.
De leiding heeft ons opdracht gegeven om in de gezamenlijke woonkamer te gaan zitten. Niet dat iemand daar ooit gebruik van maakte, alleen ik. En ook alleen maar omdat daar een x-box staat en ik daar geen geld voor heb. Ik zuchtte. Ik was de enige die in de woonkamer zat. Die andere kerel was vast weer zo stoned als wat. Henry heette hij, hij leek een beetje op een mislukte gabber uit de jaren '90. Opgeschoren blond haar, petje, en hij liep altijd in een trainingspak. Ik mag hem totaal niet. Niet omdat hij er zo uitziet, maar gewoon omdat hij zó veel wiet rookt dat het hele huis er gewoon naar stinkt.
De deur ging open en Henry kwam binnen. "Morgen," zei hij snel en plofte op de stoel naast de bank waar ik op zat. "Morgen," glimlachte ik, gefaket. Na nog een tijdje met hem gepraat te hebben over de kapotte kraan in de douche, klopte er iemand op de deur. Hij werd opengeslingerd door Marco, leiding. "Dus, we weten allemaal dat er een nieuwe jongen bij komt hè?" Henry grijnst. "Nee dat weten we niet, daarom zitten we hier ook." Hij geeft Marco nog een sarcastische blik na. Marco zucht. "Nou, in elk geval, dit is de jongen." Een jongeman gekleed in zwart stapte de woonkamer in. "Hoi, ik ben Andy..."

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen