Foto bij Hoofdstuk 2~Niall J.Horan

Hi there Niall ....
Ik hoop dat jullie m'n story al wat leuk vinden en dat jullie hem blijven lezen !

Niall liep naar buiten.
Voor hij in de auto stapte checkte hij of hij alles bij had.
Gsm,autosleutels en ring.Ja,Niall had een prachtige ring gekocht met een diamant erin.Als hij een meisje ten huwelijk vroeg deed hij het zoals het moet.
Inderdaad,met een verlovingsring erbij.
Hij deed het portier van zijn auto open en stapte erin.Hij probeerde zijn sleutel in het contact te krijgen,maar door alle zenuwen lukte het hem niet.
Zijn handen bibberden verschrikkelijk,maar na enkele minuten lukte hij er toch in om de sleutel er met veel moeite in te krijgen.
Hij draaide de sleutel om en met een gigantisch geluid startte de auto.
Zenuwachtig reed hij richting het restaurant en of het nu toeval was of niet,op de radio kwam het vrolijk deuntje:'Marry you' van Bruno Mars opdagen.
Niall zat luid mee te zingen waardoor hij zijn zenuwen een beetje vergat.
Het liedje eindigde zachtjes en de zachte stem van de radiopresentator zei:"Zo,dat was Marry you van Bruno Mars en bij deze willen Harry,Liam,Louis en Zayn hun vriend Niall veel succes wensen vanavond,en ik moest ook heel veel groetjes doen,dus dat is dan ook weeral gebeurd,hier komt 'Kiss You' van One Direction."
De eerste noten van hun eigen liedje galmde door de auto en Niall was nog aan het nagenieten van wat hij zonet op de radio had gehoord.
Lachend bedacht hij zich dat hij zich gelukkig mocht prijzen met zo'n vrienden als hij had,hij kon altijd op hen rekenen wat er ook gebeurde.
Omdat hij zo zat na te genieten van de vrolijke woorden die de radiopresentator uitsprak had hij niet echt oog voor de weg,en tot zijn grote verbazing zag hij dat hij op zijn bestemming was gekomen.
Spijtig genoeg zag hij ook dat Laura's auto er ook al stond,hij arriveerde dus als tweede,wat niet meteen een goede indruk maakte.
Waar maakte hij zich eigenlijk zo druk om?Dit leek wel op een eerste date,dat was het niet dus mocht hij met een gerust hart binnengaan wetende dat Laura hem dit niet kwalijk nam.
Hij ging een vijfhonderdste keer met zijn handen in zijn broekzakken om te voelen of hij de ring wel bij had.En hij kreeg dan ook de vijfhonderdste bevestiging,hij had de mooie gouden ring waar een klein wit diamantje in bevestigd zat wel degelijk bij.
Hij nam een diepe zucht,deed de deur van het chique restaurant open en ging binnen.
Hij passeerde langs de balie en zei:"Op naam van Ho.."Maar nog voor hij zijn zin kon afmaken nam de ober hem mee naar het tafeltje waar Laura zat.
Hij keek in haar perfecte blauw-groene ogen die hem deden denken aan het mooie,heldere water van Bali,waar ze samen op reis waren geweest.
Hij keek nog een keer en zag haar perfectie die nu pas tot hem doordrong,hoe hard hij ook probeerde,hij kon zijn ogen niet van haar afhouden en stond zowat met zijn mond open naar zijn vriendinnetje te kijken.
Laura had dat nu ook door,en giechelde er wat verlegen bij.Niall had ook wel een reden om met zijn mond open te staren,Laura zag er perfect uit.
Ze droeg een kort blauw jurkje dat bedrukt was met bloemetjes en waar haar mooie benen perfect in uit kwamen.
Haar mooie blonde haren hingen in grote krullen op haar rug en haar bleke huid flateerde tegenover haar zwart geshminkte ogen.
Met andere woorden,Niall was helemaal verkocht door dit meisje.
Hij nam plaats aan de tafel en al snel kwam de ober hun bestelling opnemen.
Heel de avond praatten de twee wat met elkaar en wisselden ze veel verliefde blikken.
Niall zat al heel de avond te denken aan het belangrijke moment waarop hij DE vraag zou stellen en toen hun dessert op was kon hij het niet langer houden.
"Ik moet je iets vertellen."Zeiden ze in koor.
Ze grinnikten even maar snel zei Laura:"Mag ik eerst?Want dit is echt heel belangrijk."
Niall twijfelde even,want hij kon zich niet snel bedenken of er wel iets belangrijker kon zijn dan dit,maar toch gaf hij toe.Als Laura haar mededeling had gedaan vroeg hij het gewoon,geen probleem dus.
"Ik..."Begon Laura.

_____________________________________________________________________
Zo , dat was het ... Nieuwsgierig?Wat denken jullie dat Laura zal zeggen/vragen?
MissMalikXx

Reageer (4)

  • shannontjeuu

    OMG egt spanned wil wete wat zeg gaat zeggen ik ga rap voort leze <3 ;)

    1 decennium geleden
  • GoldenMember

    omg ! a. ze mag het niet uitmaken echt ni ! :) super leuk geschreven wanneer komt de rest ?

    1 decennium geleden
  • TomlinsonL

    Gaat ze het uitmaken?!
    Ik hoop het niet!

    1 decennium geleden
  • Chasing1D

    Oouuhhhnnnn (: Aan de ene kant denk ik dat ze het wil uitmaken en aan de andere kant weer niet... Vraag mij niet hoe dat komt ;D hHAhahah (: I love it! (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen