Foto bij hoofdstuk 91

Yuna
Ik word wakker door het zonlicht dat in mijn gezicht schijnt. Als ik na een paar tellen op sta zie ik dat Aiden al beneden is. Ik kleed me rustig om en loop de kamer uit en de trap af.
Eenmaal beneden loop ik de keuken in en pak wat te eten. Dan loop ik door naar de woonkamer waar ik alleen Ben zie zitten.
‘Goeiemorgen. Heb je er zin in?’ vraagt hij als hij even boven zijn boek uitkijkt.
‘Goeiemorgen, ik wel ja! Waar is de rest?’ zeg ik als ik zit en een keer om me heen kijk.
‘Die zijn buiten de draken voeren. Ze zullen zo wel weer terug zijn’ zegt hij terwijl hij naar buiten kijkt. Ik knik een keer en begin met eten.

Als ik het op heb ruim ik zoals gewoonlijk weer op. Dan pak ik alvast mijn tas van boven. Als ik weer terug ben zie ik dat de groep compleet is.
‘Nou ik ben start klaar’ zeg ik lachend als ik ga zitten.
‘Dat is mooi dan kunnen we zo gaan’ zegt Jack die zo te zien ook helemaal klaar is.
‘Ik zal Midnight alvast opzadelen’ zeg ik na een tijdje.
‘Die hebben ik en Aiden net buiten gezet’ zegt Jack die naar Aiden kijkt.
Aiden knikt een keer en ik kijk ze verbaast aan.
‘Maar ik kan niet op Xena’ zeg ik na een tijdje.
‘Je kan gewoon mee met Naur’ zegt Jack en Aiden knikt een keer.
‘Ow ja, dat kan ook’ grijns ik.
Dan doet Ben zijn boek met een klap dicht en iedereen kijkt hem aan.
‘Ik ben er klaar voor’ zegt hij terwijl hij ons aankijkt en opstaat om zijn spullen te pakken.

We lopen het huis uit en halen de draken bij elkaar. Xena heeft er zo te zien zin in want ze kan bijna niet stil staan. Aiden helpt me op Naur en gaat achter me zitten zodat ik tegen hem aan kan zitten. Ik voel zijn adem in mijn nek waardoor er een rilling door me heen gaat dan wordt er zachtjes een kus op mijn wang gedrukt.
Aiden geeft Naur een seintje dat hij eindelijk achter Xena aankan de lucht in.
Jack en Ben gaan voorop terwijl Naur bij Xena blijft. Na een kwartiertje gaan we lager vliegen om uiteindelijk te landen.
We komen uit bij een grote waterval met dan ook een groot meer. Als ik van Naur afstap kijk ik met grote ogen naar het meer. Nu pas zie ik dat er een hele grote groep draken aan het drinken is.
‘Zijn dat allemaal wilde draken?’ vraag ik als een van de draken ligt schrikt als hij ons ziet.
‘Ja, deze wel ja. Mooi gezicht toch?’ zegt Ben die net zo geïnteresseerd naar de draken kijkt als ik. ‘Er zijn nog een paar van zulke plaatsen’ zegt Jack die er bij is komen staan.
Xena loopt uiterst voorzichtig naar een groepje met kleine draken die haar nieuwsgierig aankijken. Eenmaal op een paar meter afstand gaat ze staan drinken. Ze zou zo bij het groepje passen. Na een tijdje komt er een grote rood/gele draak tussen Xena en het groepje staan. Deze doet niks maar Xena schrik en schiet meteen onze kant op en verschuilt zich half achter de draak van Ben. De draak gromt een keer licht en kijkt dan onze kant op.

Na een tijdje gaan we verder en komen bij een dorpje waar een markt is. De draken blijven iets buiten het dorp wachten zodat we even kunnen kijken. Het is niet groot maar toch wel de moeite waard. Ben heeft wat boeken gekocht. Dat was te verwachten er waren misschien wel drie kramen met alleen maar boeken over draken en alles wat daar bij komt kijken.
Aiden heeft wat nieuwe kaarten gekocht waar hij zo te zien erg blij mee is. Alleen Jack heeft niks gekocht. Ik moet toch nog wat te eten hebben voor de aankomende paar dagen dus besluit dat meteen hier te doen. Als we allemaal klaar zijn is het al laat in de middag dus gaan we langzaam aan richting huis.
Als de draken weer binnen staan loop ik nog even naar Midnight toe om hem te voeren en zijn stal uit te mesten. Ik zucht een keer tevreden als ik klaar ben en Midnight weer binnen staat. Als ik de stallen uitloop begint het weer te regen. Ik loop snel naar binnen en laat me moe in een stoel bij de openhaard zakken.

Reageer (4)

  • Slughorn

    Ik snap eigenlijk noet dat die twee nog steeds zo netjes in aparte bedden liggen xD

    Niet dat er iets moet gebeuren hoor xD maar ik vind ze wel heel netjes

    1 decennium geleden
  • Skynight

    Ik ben het volledig eens met Ananananas (: (of hoe je het schrijft :P )

    1 decennium geleden
  • Pineapple3

    Trouwens, als je dit verhaal een beetje bijschaaft, de spelfouten enzo eruit haalt, dan zou je ( of jullie toch?) het kunnen uitgeven!

    1 decennium geleden
  • RandomnessXx

    (: Ik hou van je schrijfstijl, maar.. gaat dit verhaal nog ergens heen, of?

    maar mijn abo hou ik natuurlijk, + een kudo (;

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen