Foto bij De 100e Hongerspelen - 149

Ik zit al een paar deeltjes verder in word (ik heb altijd graag een voorraad), en wat een raar gevoel is dat toch, naar het einde toe schrijven...
Nou ja xD Ik schat toch dat ik de 200 deeltjes vlot haal!

Odette was weer achtergebleven. In haar handen hield ze een katapult, haar geheime wapen. Het was raak geweest, het pijltje dat ze in nachtschot had gedrenkt, had Parel meteen geveld. Verbaasd merkte ze dat Tim nog overeind stond. Waarom deden ze niets?
Tim keek verward om zich heen, waarom lag Parel zo plots op de grond. Kwam het door die zogenaamde vogel? Tot hij Odette opmerkte, met de katapult in haar handen.
“Jij?”, vroeg hij verbijsterd. “Hoe, wat?”
“Sorry Tim, niets persoonlijk. Ik heb mijn eigen doel in de Spelen. Ik had gehoopt dat je het niet hoefde weten”, zei Odette zacht. Hoewel ze voor de andere partij had gekozen, haar districtgenoot kon ze niet zomaar iets aandoen.
“Hoe durf je?”, schoot hij uit. Woedend haalde hij uit met zijn zwaard naar de eerste die in zijn bereik stond, Seija in dit geval. Ze sprong opzij, maar kon niet vermijden dat ze een pijnlijke schram op haar arm kreeg. Dat was voor Ian genoeg om ook een pijl door Tims keel te schieten, die gelukkig net niet op Seija viel. Odette had intussen haar katapult weer geladen en richtte die nu op Seija. Alle anderen hielden hun wapens op haar gericht, Kayla kwam uit haar boom.

***

Zenuwachtig liep Peli naar de televisiestudio. Haar dochter was veilig, hield ze zichzelf voor. Ze had geen reden om dit niet te doen. Maar de angst dat Snow haar iets wilde aandoen bleef.
“Beste inwoners van Panem”, sprak ze met trillende stem. “Zoals u weet hebben de rebellen, onder leiding van de Spotgaai, Adriënne Snow gevangen genomen. Ze zijn bereid met president Snow te onderhandelen over haar vrijlating. Zoals ze verwacht hadden heeft de president daarmee ingestemd. Hij heeft echter tegelijk het bevel uitgevaardigd om de families van de rebellen en zelfs van sommige tributen gevangen te nemen. De rebellen laten weten dat ze bij de onderhandelingen meer zullen eisen en dat zijn dochter er onder zal lijden als hij dit plan doorzet. Ze waarschuwen president Snow ervoor dat ze veel meer weten dan hij denkt, veel meer manieren hebben om hem onder druk te zetten.”

Reageer (4)

  • DamonEnzo

    Selm :( Maar heel veel broeps zijn dood en de weddenschap is gewonnen YEAH!

    1 decennium geleden
  • MayCuteAngel

    Rue heeft die weddenschap gewonnen xD
    Lekker voor ze 0.0
    De beroeps dus, hé.

    xxIggiDieNietVeelTijdHeeftOmEenLangeReactieTeSchrijvenSowrry

    1 decennium geleden
  • Ironwhisper

    OMG...
    SPANNEND

    1 decennium geleden
  • Marly2801

    bam, lekker voor de beroeps!
    maar waar is Jilanna?
    snel verder!(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen