Foto bij OO2

Hey! Hier is weer een stukje! ^^ iets later dan gepland sorry ;o
Xxilse

Al joelend rennen we de pub in. Het management hebben we wijs gemaakt dat we nog een keer Harry’s verjaardag willen vieren aangezien dat eergister was. Ze geloofden het en we kunnen dus echt doen alsof we wat te vieren hebben. Liam, Louis en Zayn hadden hun vriendinnetjes opgehaald en hadden er duidelijk moeite mee gehad niets te zeggen tegen Danielle, Eleanor en Perrie. Niall en ik hadden al regelmatig blikken uitgewisseld. Ik wist wel hoe lastig het was. Ik had natuurlijk een tijdje een relatie met Taylor gehad. Zo gauw we binnen waren begonnen we meteen te dansen. We hadden gelukkig weinig last van fans en het was geen grote pub waardoor je al meteen iets closer bent en zo gauw je closer ben met fans zijn ze een stuk minder opdringerig. Niall en ik hadden lol en de rest was aan het dansen met hun vriendinnetjes. Niall was een echte drinker en sleurde me telkens weer mee naar de bar om er weer een biertje erin te gooien. Hoe langer de avond duurde hoe zwaarder het alcohol percentage. We waren nu ongeveer al een uur binnen en ik begon me licht in mijn hoofd te voelen. Ik voelde een tik op mijn schouder en draaide me om met een glimlach om wat ik dacht met een fan op de foto te gaan. Maar het was geen fan maar mijn ex Taylor.
“Hey! Harry wat doe jij hier?!” riep ze boven de muziek uit.
“Uhmm.. ik woon hier in de buurt dat weet je best Taylor. Wat doe jij hier?”
“Ik ben op tour! Niet gecheckt?”
“Waarom zou ik dat checken? We zijn uit elkaar Taylor!” Taylors gezichtsuitdrukking veranderde en ik hoopte van haar af te zijn. Te vroeg gejuicht..
“En hoe gaat het nu met je?!” probeerde Taylor boven de muziek uit te schreeuwen. Ik deed alsof ik haar niet hoorde en draaide me om zodat ik nog een breezer kon bestellen. Hij werd meteen gegeven en ik gooide hem in een keer achterover. Naast mij bestelde Taylor ook wat, snel liep ik weg en zocht ik Niall op die met allemaal meisjes om zich heen aan het dansen was. Ik begon te lachen en liep erop af. Dat lukte me niet eens want voor ik het wist hingen er ook al genoeg meisjes om mij heen. We dansten en dansten en zo nu en dan liep ik weer naar de bar om een steeds sterkere drank achterover te gooien. Nog een uur was verstreken en ik had geen last meer gehad van Taylor. Ik was hartstikke dronken en deed mijn best te blijven staan. Ik wist onderhand niet meer wat ik deed en schuurde elk meisje die ik tegen kwam. Weer voelde ik een tik op mijn schouder en ik draaide me om. Weer stond Taylor daar. Voordat ik ook maar iets kon zeggen voelde ik haar lippen op de mijne en ik liet me meevoeren door de zoen. Vol lust zoende ik haar terug en Taylor pakte mijn hand. We liepen naar buiten op elkaar steunend. Ik hoefde niet te zeggen dat ik weg ging aangezien dit wel vaker gebeurde. Ik stapte achter het stuur en besefte dat dit geen goed idee was. Taylor ging giechelend naast me zitten en voordat ik wist waar ik mee bezig was had ik het gaspedaal al ingedrukt. Slingerend reed ik over de weg en was al meerdere keren bijna van de weg af geraakt. Gelukkig was er geen politie te zien en we kwamen na een tijdje verrassend genoeg heel bij mijn appartement aan. Ik struikelde half de auto uit en liet Taylor er aan de andere kant uitstappen. Ze giechelde even en we liepen naar de deur. We stapten mijn appartement binnen en zo gauw ik de deur achter me had dichtgedaan duwde ik ruw mijn lippen op die van Taylor. Ze sloeg haar benen rond mijn lichaam en zo gingen we naar boven. Ik gooide haar op mijn bed en begon aan de knoopjes van haar bloesje te plukken. Omdat ik dronken was duurde dat een stuk langer dan ik wilde. Uit frustratie scheurde ik haar bloesje kapot en meteen was haar bh zichtbaar geworden. Behendig maakte ik de sluiting van haar bh los en Taylor plukte aan mijn riem. Voordat we het wisten lag ik naakt boven een naakte Taylor.

~Tijdsprong~

Langzaam open ik mijn ogen. Ik knijp ze meteen weer stevig dicht en grijp naar mijn hoofd. Dat is een flinke kater. Na een tijdje probeer ik nog eens langzaam mijn ogen open te doen en na een tijdje heb ik ze een beetje open. Een felle spleet licht komt achter het gordijn vandaan wat aangeeft dat het al midden op de dag is. Ik draai me nog eens om en schrik me kapot wanneer ik recht in de ogen van Taylor kijk. Ik schiet overeind en begin keihard te schreeuwen waardoor ik meteen weer in mijn kussen word gedrukt en ik naar mijn hoofd grijp van de hoofdpijn.
“Wat is er babe?” vraagt Taylor suikerzoet.
“Jij.. ik.. Wat doe je hier?!”
“Weet je dat dan niet meer?” vraagt ze met een pruillip. Ik probeer alles terug te halen wat er gister is gebeurd maar het is allemaal een waas. Je wordt bedankt Niall! Ook al heb ik het ook aan mezelf te danken. Opeens word de deur opengegooid en Zayn staat in de deuropening. Hij begint te lachen.
“Drukke nacht gehad zo te zien? Ik heb jullie wel gehoord hoor! Haha!” Wow! Wat?! Nee! Nee! Nee! Dit kan niet!
“Ik, jij, wij..” Is het enige wat eruit komt.
“Ik weet er zelf ook nog maar weinig van maar nog genoeg om te weten wat er is gebeurd.” Giechelt Taylor.
“Dit is een misverstand..” Ik sta op uit bed en besef dat ik nog naakt ben. Snel sla ik de deken om me heen.
“Doe niet alsof je je nu schaamt als je naakt bent! Hoe vaak heb ik je al wel niet naakt gezien?!”
“Taylor! Dit is allemaal één groot misverstand! Ik stel voor dat je je nu aankleed, naar huis gaat en vergeet wat er is gebeurd. Dit had nooit mogen gebeuren!” Taylor kijkt me even sprakeloos aan.
“Gister vond je het anders wel leuk allemaal.” Ik voel hoe ik rood word.
“I-Ik was dronken, het was pure lust..” Taylor zucht en rolt met haar ogen. Ze stapt onder de deken vandaan en snel wend ik mijn hoofd af aangezien ze nog naakt is. Op haar gemak kleedt ze zich aan.
“Ehmm.. Harry?” Ik draai mijn hoofd naar Taylor die in haar lingerie staat met een kapot gescheurde bloes aan.
“Je bent iets te enthousiast geweest vannacht geloof ik.” Vervolgens begint ze irritant te lachen. Ik raak geïrriteerd en loop naar mijn kledingkast. Snel gooi ik een oude hoodie van me naar haar toe.
“You can go now..” Zeg ik wanneer ze helemaal is aangekleed en ik hou de deur voor haar open. Verontwaardigd stapt ze de deur uit en ik gooi meteen de deur achter haar dicht. Ik val op mijn bed en leg mijn hoofd in mijn handen. What have I done?!

Reageer (7)

  • MissesPayne

    hahahaxD geniaal!!!
    super geschreven!
    snel verdeeeeeer(yeah)

    1 decennium geleden
  • Snuf

    arme harry en niall lijkt mee een leuk vriendje hihi eigelijk lijkt iedereen me leuk als vriend en super leuk geschreven snel verder
    xx

    1 decennium geleden
  • Liebrecht

    Haha, omg Harry what have you done XD

    1 decennium geleden
  • Liesiemo

    Is het erg als ik lach? xD Want ik vind dit echt geniaal. Maar maar maar Haylor mag niet terug komen hoor :p Tenzij het moet in het verhaal.
    X

    1 decennium geleden
  • Lizzy_R

    (N)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen