Foto bij proloog

Haaiii ;) mijn eerste hoofdstuk van mijn eerste verhaal :) nu word er nog Engels gesproken maar straks niet meer omdat ik gewoon slecht ben in Engels :] zeg het als je een tip hebt voor het schrijven thanks :) btw het is een heel kort stukje ik weet het...

Debby POV
“pff finaly,” zucht Harry als hij uit het vliegtuig stapt in Italië in een klein dorpje aan de zee. “say that, but we are in Italy!” roep ik enthousiast. “Yes, youre right” zegt Harry. “Amazing co” Ik word onderbroken door allemaal flitsen. “take my hand” fluistert Harry in mijn oor en hij trekt me de menigte door. Als ik een bordje met ‘Styles’ zie staan trek ik aan Harry’s hand. We lopen naar onze chauffeur die ons naar de limousine brengt waar we instappen. “So Debby… how does the hotel look like you have reserved?” vraagt mijn vriend me. “you wil see” Antwoord ik geheimzinnig op zijn vraag. Na nog een kwartier in de auto gezeten te hebben zijn we er eindelijk, ons 2 sterren hotel. Oke het is niet zo dat het een supermegacool hotel maar het is beter dan waar ik eerst heen ging. Ik pak mijn koffer en loop met Harry naar binnen. “Hello I’ve reserved of the name van Weers,” zeg ik tegen de jonge vrouw achter de bali. “okay here’s youre key, have a nice day on hotel sunshine” zegt de vrouw achter de bali. In onze kamer valt Harry gelijk op zijn bed in slaap en ga ik even achter het kleine bureau zitten waar ik mijn plannen uitwerk zodat ik dat niet meer hoef te doen. De volgende dag gaan we het dorpje een beetje bekijken om in de avond een mooie strandwandeling te maken.

Zayn POV
“What! Tell me youre kidding?” vraag ik als ik het antwoord toch al weet. “No Zayn… I’m so sorry” hoor ik het meisje huilen aan de andere kant van de lijn. “It’s not your fault Debby,” kalmeer ik haar. Ik ga zitten op mijn stoel. Hoe kan dit in godsnaam gebeuren? Wat heb ik ooit fout gedaan! Nee, nee, nee, dit kan niet. Ze moet gewoon een grote stomme grap uithalen. Ugh hoe kan dit? Schreeuw ik in mijn gedachten. Ik moet het de anderen vertellen. Ik pak mijn mobiel en bel alle jongens en zeg dat ze snel naar mijn huis moeten komen. Dit is belangrijk.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen