Foto bij Know 38

Bedankt voor de lieve reacties op het vorige hoofdstuk!! Ik heb nu tot hoofdstuk 45 geschreven dus nog een paar te gaan voor ik weer moet schrijven (:
Ik probeer het zo lang mogelijk door te laten gaan maar op een gegeven moment is het ook voor jullie niet leuk meer natuurlijk....
Volgende week heb ik vakantie en hopelijk kan ik dan schrijven en nieuwe dingen bedenken....

(en dat vermoorden in hoofdstuk 36 was niet letterlijk bedoeld....een paar meiden waren gewoon ontzettend....irritant....en daar was ik even boos over...Ik zou mensen nooit vermoorden (: )

'Ze...begonnen me te bedreigen. Ik trok me er niets van aan maar op een gegeven moment had een van hen....een...mes...' zegt Liam en zijn stem trilt. Ik kijk hem geschokt aan. Welke mensen zouden nou zo harteloos zijn? Wat is er dan mis met je? Hoe ziek ben je dan?! Liam begint weer te praten. 'Hij zei dat ik moest oprotten of anders.... Ik deed alsof het me niet raakte en deed stoer. "Wat dan?'' vroeg ik. Hij pakte zijn mes. Ik...ik wist niet meer wat ik moest doen en stond daar maar. "Nu ben je wel bang he" grijnsde hij. Ik kon niks en stond daar dan ook alleen maar. Opeens voelde ik het mes tegen mijn arm. "Geef antwoord als ik je wat vraag" zei hij boos. Maar voor ik wat kon zeggen had hij het mes al over mijn arm getrokken. Ik voelde het branden en toen ik keek was mijn arm rood van het bloed. Hij grijnsde en wilde het mes tegen mijn keel zetten maar voor hij wat kon doen kwam er een leraar aan en vluchtte hij. De leraar heeft me naar het ziekenhuis gebracht waar de wond heel diep bleek te zijn vandaar dat dit litteken hier blijft zitten' beëindigt hij zijn verhaal.

Reageer (5)

  • Triplet

    Had ik daar niet op gereageerd, dat hoofdstuk? Haha, dan voel ik mij zeer ongewenst want hij is weg. :Y) Happy valentines dayyy.

    1 decennium geleden
  • SomeNights

    snel verderrrrrrrrrrrrr

    1 decennium geleden
  • HaZaLiLoNi

    Heftig...

    1 decennium geleden
  • Hoothoot

    wow
    heftig
    maar wel cool, dus snel verder!!!

    1 decennium geleden
  • VeerleClifford

    .........
    Jemig

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen