Eindelijk weer een hoofdstuk. Veel lees plezier!!!

'CAITLIN', roept mijn moeder van beneden. Ik kijk op mijn wekker zie dat het 7 uur is. Vandaag is mijn eerste schooldag op Little City High School. En dan moet ik ook nog het eerste uur beginnen, ookal moet ik iets eerder op school zijn om met het schoolhoofd te praten en mijn rooster op te halen. Ik besluit dat ik er nu toch maar uit moet, anders kom ik veel te laat. Beneden hoor ik dat mijn moeder al bezig is in de keuken. Ik kleed me aan en loop de trap af. Beneden aangekomen zie ik dat mijn moeder het ontbijt al klaar heeft gezet. Ik pak een stoel en schuif aan bij de tafel. 'Lekker geslapen lieverd,' vraagt mijn moeder. Ik knik en ga verder met eten. Als ik klaar ben ga ik naar boven om mijn make-up te doen en mijn tas te pakken.
Even later, als ik klaar ben, loop ik de deur uit, de straat op, opweg naar school. Als ik naar buiten loop zie ik die mysterieus buurjongen ook net de deur van zijn huis uit gaan. Zodra hij me ziet zwaait hij naar me en komt naar me toe gelopen. 'Hey,' zeg ik als hij naast me komt lopen. 'Hoi,' zegt hij. 'Ik dacht dat ik al vroeg naar school ging,' zeg ik als hij me aankijkt met een glimlach op zijn mooie gezicht. 'Of ga je niet naar Little City High School?' vraag ik. Hij lacht kort waarna ik hem vreemd aankijk. 'Ik zit inderdaad ook op LCHS, maar ik altijd iets eerder weg anders is het zo druk, maar waarom ga jij zo vroeg weg?' Hij kijkt me verwachtingsvol aan. 'Dit is mijn eertse dag op die school, en de rector wou dus eerst even met me kennis maken en ik moet mijn rooster nog krijgen.' 'Mag ik vragen waar je woonde voordat jullie hier gisteren kwamen wonen?' Hij kijkt me vragend aan totdat ik zeg: 'We komen uit New York, maar liever geen vragenofzo daarover,' zeg ik en hij knikt,' maar is dat LCHS gebeure een leuke school of niet?' Hij zegt niks meer en staart alleen nog maar voor zich uit. Ik volg zijn blik en zie dat we al bij mijn nieuwe school zijn. Voor de school staat een groep jongens die er niet al te aardig uitzien. 'Sorry, ik moet gaan.' zegt hij en hij gaat voor me uit lopen. Shit nu weet ik nog steeds zijn naam niet, lekker handig, mijn eerste vriend hier en ik weet zijn naam niet eens. Ik kan me zelf wel een klap voor me kop geven, tot ik merk dat die jongens voor de school het tegen mijn buurjongen hebben. 'Hey weirdo,' zegt er een met een hanenkam,'weet je nu eindelijk al wat je wil of blijf je voor altijd zo?' Hij lacht spottend en ik zie het gezicht van mijn enige vriend hier betrekken. Ik zie dat een van de andere jongens mijn kant op kijkt en zegt: 'Hey romeo, weet je vriendinnetje eigenlijk al dat je een nicht bent of moeten wij dat voor je zeggen, haha.' Waar hebben die jongens het toch over, hij is super aardig en super leuk. Hij kijkt boos naar de jongens maar gaat dan toch verder het plein op. Ik besluit om nu ook maar weer verder te lopen. De jongens die net nog zo tegen mijn buurjongen aan het praten waren keken we allemaal raar aan. Ik liep hun zo snel mogelijk voorbij het plein op.

Als ik dan eindelijk de school binnenloop zie ik mijn enige vriend niet meer en besluit om dan maar naar de receptie toe te lopen om te vragen waar ik de directeur kan vinden. 'Hallo,' zeg ik als ik voor de receptie sta. 'Ik ben Caitlin Blend en ik ben nieuw hier. Zou u mij kunnen vertellen waar ik de directeur kan vinden?' De vrouw achter de balie kijkt me met een grote glimlach aan en zegt dan: 'Halllo, ik hoop dat je het leuk zal vinden hier op Little City High School. Het kantoor van rector Adams is hier aan het einde van de gang.' Ik knik en de vrouw gaat weer verder met waar ze mee bezig was. Ik loop de gang uit en zie inderdaad een klein kantoortje voor me liggen. Ik klop op de deur en de rector gaat al staan om me te begroeten. De deur gaat open en ik kijk recht in het gezicht van mijn nieuwe schoolhoofd. 'Hallo Caitlin,' zegt hij,' welkom op Little City High School.' Ik begroet hem ook en ga daarna op een stoeltje voor zijn bureau zitten. Nadat we even gepraat hebben en ik mijn rooster gekregen heb, sta ik op om naar mijn eertse les te gaan. Mijn eerste les hier is natuurlijk al gelijk een vak wat ik haat: Natuurkunde.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen