nummmmmmmmmmmMmmmmmmmmmmmmmmer 25


BIG ANNOUNCEMENT!!!

Hey everyone!

We are so excited to start this new year (2009)!!!

We will be making a special announcement through the Fan Club, Street Team, Jonasbrothers.com, MySpace, Facebook, YouTube, SayNow, etc. on...

MONDAY, JANUARY 12TH.

Please get ready to listen and participate in our first BIG EFFORT of the new year.

Thanks,

JB
Kevin, Joe and Nick


wat zou het zijn??

first time
lies pov. jullie zoenen nog een tijdje door als opeens joe met zijn hand onder je truitje gaat. Je schrikt er een beetje van ’als het je allemaal te ver gaat moet je het zeggen’ zegt hij lief.’nee, het gaat helemaal niet te ver ik schrok alleen van je kouden handen’ zeg je. ‘moet je me wel beloven dat je bij me blijft’ zegt hij ‘is hier iemand verliefd’ zeg je uitdagend. ‘nou heel erg zelfs dus euh…. Zou je mijn vriendin willen zijn ’ vraagt hij. Je knikt ‘ja heel graag zelfs’ zeg je. Als hij zijn lippen op je drukt ben je weer helemaal in de wolken. Hij gaat weer met zijn hand onder je shirtje en begint een beetje over je buik wrijven ‘mag ik verder’ vraagt hij, je knikt en dan gaat hij verder. Je doet zijn schirt uit en hij die van jou, dan gaan de broeken uit. Je wrijft even over zijn little joe heen en die is al best gespanne is. Hij trekt langzaam jou slipje uit en jij zijn boxer. Als hij langzaam in je komt begin je te kreunen. Zo gaan jullie nog even door en dan komen jullie allebij kreunend klaar. Hij laat zich naast je neer vallen ‘weet je dat ik dit eigelijk wel gemist heb’ zegt hij nog na hijgend. ‘ik ook’ zeg je als je hem een kus geeft. Al snel vallen jullie in slaap.
Nick pov. jij en kevin gaan vandaag een kadotje kopen voor rox en amber want die zijn morgen en overmorgen jarig. Jullie gaan eerst naar een juwelier want kevin wil voor amber een ring kopen. ‘goeiemorgen’ zegt de man die in de winkel staat. ‘hallo’ zeggen jullie. ‘ kan ik u ergens mee helpen’ vraagt de man, ‘nou ik ben op zoek naar een ring van zilver maar ik weet niet precies wat voor een soort’ zegt kevin. ‘dan komt u maar even zitten dan laat ik u een paar mooie zilveren ringen zien’ zegt de meneer als hij naar 2 stoelen wijst. Vijf minuten later komt hij terug met een soort van zacht dienblad met verschillende ringen erop. ‘dit is de allernieuwste er zitten precies 200 diamanten in’ zegt de man als hij een ring laat zien. ‘die past wel goed bij amber’ zegt je. kevin knikt ‘maar ik denk dat hij te veel glimt volgens haar’ zegt kevin. ‘dan hebben we deze ook nog deze glimt wat minder’ zegt de meneer. ‘deze is echt perfect voor amber’ zegt kevin blij. ‘inderdaad’ zeg je. ‘deze dan voor u’ vraagt de meneer, kevin knikt en gaat dan betalen en dan gaan jullie naar het honden kennel…..

Reageer (5)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen