nummmmmmmmmmmmmMmmmmmmmmmmmer 10!!!
ik denk dat die een beetje langer is.


onder het verhaal staat een vraag zouden jullie aub op de vraag antwoord willen geven.

happy end
Nick pov. ‘ik wil je iets vragen maar het is eigelijk raar op zoon dag maarja’ zeg je. ‘zeg nou maar gewoon ik ben nieuwschierig’ je gaat op je knie zitten ‘lieve lieve roxy ik heb dan wel geen ring maar ik wil je het wel vragen wil je met me trouwen?’ zeg je op je hoopvolste toon. Rox begint te blozen ‘natuurlijk wil ik dat’ zegt ze smilend. ‘hehe eindelijk heb je het nu door Nick?’ klonk het vanachter de bosjes, jullie schrikken allebij en kijken dan achter de bosjes ‘zo joe en kevin wat hebben jullie gezien?’ vraagt roxy serieus. ‘wat dacht je van alles’ zeggen joe en kevin allebij. Jullie beginnen allebij te blozen maar ‘dus jullie weten het ook al dat we gaan trouwen?’ zeg je. Joe en kevin knikken ‘ maar zullen we terug gaan naar de kerk want mam was al bezorgt’ zegt joe. Jullie knikken allemaal en lopen dan allemaal terug naar de kerk.

Selena pov. ‘Heb ik het nou goed, zei Nick nou net dat hij niet met me kon trouwen en is die nou weg gelopen’ vraag je ongelovig aan een willekeurige persoon. ‘ja maar daar zou je het dan ook wel naar gemaakt hebben’ klinkt de stem van amber. ‘ wat bedoel je heb ik het niet goed gedaan ofzo?’ ‘nee, want nu weet je dat hij toch niet zo veel van je houdt’ zegt ze dan weer bitchy terug. ‘joe en kevin zijn hem nu zoeken omdat ze denken dat hij naar roxanne is gegaan’ zeg ze dan weer. ‘wat moet hij eigelijk met dat mens?’ ‘nou vroeger is zij ook de vriendin van hem geweest maar hij werd te arrogant dus heeft zij hem gedumpt’ zegt ze op een oma toon. Je knikt en loopt dan weg.

Denise pov.
‘daar zijn ze weer’ roept frankie blij. ‘Nicholas wat had dit te betekenen nu gaat ze je de grond in boren!’ zeg je ‘mam chill even dat weet ik maar selena was niet echt geschikt voor mij dat is wel duidelijk nu maar ik heb nu mijn echte droom meid gevonden’ zegt Nick terwijl hij roxy een kus geeft. ‘maar hoe zit het dan met selena’ begint Paul. ‘nou pap ik wou met haar trouwen om roxy te vergeten maar ik kon haar niet vergeten en dat hem ik nu wel gemerkt’ zegt hij opgelucht.

Roxanne pov. Amber trok je wegt uit de menigte ‘jij hebt me heel wat uit te leggen jongedamen’ zegt ze. ‘nou ik kon het gewoon niet aan zien dat nick bijna ja tegen selena zei dus ben ik weg gelopen en blijkbaar kwam hij achter me aan en toen was hij tegen me aan het praten en toen begon hij me te zoenen en toen vroeg hij mij om te trouwen en toen kwamen we er achter dat joe en kevin in de bosjes alles hebben mee gekregen en toen…..’ ‘rox doe even rustig en haal aub adem’ zeg ze. Je haalde heel diep adem. ‘ dus rox ga jij ook jonas van acher heten?’ ‘Ja!’ riep je hyper. ‘heej schat’ zegt de stem die van nick moet zijn. ‘waneer gaan jullie dan trouwen’ vroeg amber. ‘ja dat weten we nog jammer genoeg niet’ zegt nick…..




vraag
moet deze mini serie een lange serie worden want mij maakt het niks uit

Reageer (4)

  • Elodroid

    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    JaJa
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    JaJa
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    JaJa
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    JaJa
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    JaJa
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    JaJa
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja
    Ja!

    1 decennium geleden
  • Liberta

    snell verder !!

    x

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    tuurlyk moet het een lange serie worden!!!!!

    SNEL VERDER zelfs xD

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    Hmmm..... Ik weet het niet.
    Misschien dat je een lange serie, kan doen, maar dan wel met een ander concept. [get is. x'D]

    But, I Like Everything You Do.
    Snel Verder gaan héa :Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen