nummerrrrrrrrrrrr 2


.

flash back 8 years ago
roxanne pov'honey ik heb vandaag een optreden dus we kunnen niet naar de bioscoop' zegt nick terwijl hij me een kus geeft. je doet een gebaar van O met je mond en kijkt sip naar benden. sinds dat Joe, kevin en nick een band hebben is er veel veranderd wij hebben dan wel al 3 jaar wat met elkaar dat loopt dus ook op zijn laatste lootjes omdat hij bijna nooit meer iets met me doet. ' ga je me of blijf je thuis?' vraagt nick. ' ik blijf thuis ik voel me niet zo lekker. veel succes vanavond' zeg je terwijl je hem een kus geeft. ' doei ik denk dat we vanavond laat thuis zijn' je knikt en nick loopt de deur uit. naja nu zit j edna helemaal alleen thuis maar je bent het gewend.
tijd sprong van 5 uur
je ligt al in bed als iemand de kamer binnen komt, het is nick. 'heej ik dacht dat je al sliep!' zegt hij terwijl hij zijn kleren uit doet. je knikt van nee en legt je hoofd weer neer in het kussen. hij geeft je een kus en gaat zelf ook slapen.



flash back 7 years ago

nick pov 'nick ik ben het echt zat gewoon jij zit me de heletijd te commanderen maar jij bent dan wel beroemd enzo maar dat betekend wel niet dat je zo iets mag doen' schreeuwd rox naar me toe. ' maar dat doe ik toch helemaal niet' zeg je onschuldig. ' als je zo gaat doen kunnen we maar beter een einde maken aan onze relatiedan kom ik ook echt nooit meer terug' zegt ze maar het laatste zegt ze stil. ' nou goed dan, ga maar ik hou je echt niet tegen' zeg je er tegen in. ze knikt boos en loopt zo je huis uit.'ze komt nooit meer terug' zeg je tegen jezelf als je je zelf op de bank laat vallen. je zit huilend op de bank als joe binnen komt. ' nick was met jou?' vraagt hij. ' ze is weg voorgoed, ze komt niet meer terug'' snik je. ' wie komt niet me.... Nee is rox weg??' vraagt hij geschrokken. je knikt en laat je dan huilend vallen op joe's borst maar meer als broers. die dag was gewoon zwaar echt een van de zwaarste dagen van je leven.!

Reageer (3)

  • Fassy

    12 en een relatie

    1 decennium geleden
  • Elodroid

    ahhh sielige nick

    1 decennium geleden
  • watermel0en

    ooo nick *gaat naar zijn huis om hem te troosten*

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen