Foto bij Hoofdstuk 8

“Leuk om je weer een keer gezien te hebben”zeg ik. “Ja, dat vind ik ook.” Ik geeft Laurens een knuffel en zwaai hem dan gedag. Ik voel mijn mobiel in mijn zak trillen en haal hem uit mijn zak.

Heb je nu even tijd?
Zo ja? Dan kan je nu gelijk even iemand interviewen, dan ben je daar ook van af.
Groetjes, Dirk


Ik kijk naar mijn horloge. Ik heb nog tijd over om iemand te interviewen.

Ja. Ik heb wel tijd.
Kan jij dan even het adres doorsturen?
Xx, Aimee.


Na een minuut krijg ik het adres gestuurd en rijd ik er naartoe. Een meisje doet open. Ik ken haar niet. Ze heeft vast voor mij op school gezeten. “ Hé, ik ben Aimee en ik ben hier voor het interview”zeg ik. “Ik ben Nikki. Je komt mij interviewen”zegt het meisje. “Gezellig”zeg ik en loop dan naar binnen.

Ik stap in mijn auto en rijd naar mijn zus. Ik open de deur aangezien ik zelf de sleutel heb. “Hallo”roep ik. “In de keuken.” Ik doe mijn jas uit, hang hem op en loop naar de keuken. “Jij raad nooit wie ik vandaag moest interviewen”zegt ik. “Wie?” “Laurens.” “Laurens? Serieus?” “Ja en hij is knap geworden.” “Echt?” “Ja.” “Hoe knap?” “Heel knap.” Mike komt de keuken binnen gelopen en kijkt mij aan. “Wie is knap?” “Laurens”zeg ik. “Wie is dat?” “Gwen’s ex. Ik moest hem vandaag interviewen en hij is zo knap.” “Knapper dan Mike”vraagt Gwen. “Veel knapper dan Mike”zeg ik om Mike een beetje te pesten. “Hé niemand is knapper dan mij”zegt Mike. “Nou blijkbaar wel”zeg ik. “Heb je en foto?” “Ja toevallig wel.” Ik pak mijn mobiel en laat Gwen een foto van Laurens zien. Gwen trekt mijn mobiel uit mijn handen en blijft naar mijn scherm kijken. “Oh my god. Hij is goddelijk.” “Ik dacht dat ik goddelijk was.” “Heb je hem gezien? Kijk hoe knap hij is.” “Gwen,”zegt Mike een beetje beledigend. “ik dacht dat je mij het knapst vond.” “Ach Mike,” Gwen legt mijn telefoon neer en geeft Mike een knuffel. “Sorry. Jij bent ook het knapst. Jij bent ook goddelijk.” “Ach, dat vind ik lief”zegt Mike met een grote glimlach. Ik lach ook omdat dit er echt heel grappig uitziet. Gwen laat Mike los en geeft hem een knuffel. “Ik ga even een ander shirtje aandoen. Ik ben zo terug”zegt Gwen. “Is goed.” Gwen loopt weg en ik kijk Mike lachend aan. “Ik heb nu al zin in vanavond”zegt Mike. “Wat is er vanavond dan?” “Wat denk je”zegt Mike terwijl hij zijn wenkbrauwen heen en weer laat gaan. “Ik heb geen idee.” “Goed maak se…” “Stop”kap ik hem af. “Ik wil daar niks van weten. Houd je mond dicht.” Mike schiet in de lach. Dan komt Gwen naar beneden gelopen en kijkt Mike raar aan. “Wat is er met hem?” “Niks hoor”zeg ik en Gwen kijkt me nog even raar aan maar begint dan met koken.


Hallo....!
Ik ben heel nieuwsgierig wat jullie van mijn verhaal vinden....!
Zouden jullie alsjeblieft een reactie willen geven, zodat ik weet wat ik misschien kan veranderen...

Xx

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen