.....

Rosa's POV:

Ik heb mijn dagboek vast en zit op mijn kamer op mijn bed. Hmmm, waar zou mijn broer roy het nou nooit vinden? Er zit een losse plank onder het bed! Ik doe hem open en er zit een geheim vakje waar ik hem kan neer leggen. Ik leg hem erin en zet hem opslot en leg de sleutel er naast. 'Mooi, nu nog die van roy vinden.' Ik storm zijn kamer binnnen. Ik kijk om me heen, waar zou ik hem verstoppen als ik roy was.......? Ik spring op zijn bed en kijk bovenop de kast. Ik vind daar een kist. Ik pak hem eraf en zet hem open op het bed. HEBBES! Ik grijp het blauwe boekje eruit maar dan komt Roy binnen...
'Gevonden!' roep ik. Ik pak snel zijn sleuteltje en zet hem in het slot. Ik draai hem maar dan word hij uit mijn handen gepakt door roy. Maar het is te laat, hij is al open. Ik sta op zijn bed af en race mijn kamer weer in. SNEL! waar is de sleutel van mijn kamer? Ik kijk in mijn kast in een la, ik hoor roy al komen. 'WACHT MAAR!! GEEF TERUG!! IK KRIJG JOUNE OOK NOG WEL ROSA~!' roept hij terwijl ik hem negeer. Ik hoor de deurklink. SH!T! Ik pak de sleutel en op slot. Pfiew.. 'Doe open!' zegt hij. 'Wacht maar ooit moet je er weer uit komen!' 'Dan heb ik je dagboek allang gelezen!' zeg ik en doe de la dicht met de sleutel erin. Ik ga op mijn bed zitten en open roy's dagboek.

Hi dagboek!
Ik heb je nog maar net maar ik weet zeker dat rosa je wil jatten zodat ze mijn geheimen kan lezen, maar ik zal je beschermen!
Dus vandaag bij school zag ik Layla weer, zij is het meest sportieve net als ik en...


Verder lees ik niet, eerst schrik ik en kijk ik op. De duer word open gemaakt en roy staat er met een schroevendraaier in zn hand. 'Valsspeler!' zeg ik.
Hij grijpt z'n dagboek terug en doet hem opslot. Dan loopt hij boos naar zijn kamer. Ach, ik had hem toch één keertje.
Ik krijg hem nog wel. Ik doe mijn kamer weer opnieuw opslot en pak een pen, ik schrijf in mijn dagboek.

Hi dagboek!
Jup ik heb nu officeel een dagboek. Luister, roy heeft er ook een en ik Jatte die, ik racede naar mijn kamer en...
Er stond iets intressants (: maar hij speelde vals en opende mijn deur met de schroevendraaier. Ik heb zo'n gevoel dat hij als ik weg ben jou gaat proberen te pakken maarja (:
Ik zal dat nu wel even vergeten, ik ga niet lang in je schrijven, het is al avond en ik moet je weer verstoppen enzo, morgen school, blahblah blah, Ik zal de wekker wel weer zetten, maarja. Ik ga douchen en slapen (: Goodnight.


Ik sluit mijn dagboek en doe mijn pen weg, ik verstop mn dagboek en zet hem opslot. Ik rek me even uit en loop dan naar de badkamer, ik douche even, lekker warme stralen, maar goed. Na een half uur ga ik slapen met mijn wekker vroeg gezet.



(Begin is saai, weet ik.)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen