LET OP!!

Ik heb even een kleine skip gedaan, met de volgende reden:
Ik heb eigenlijk mijn verhaal al best vaak terug gelezen, steeds omdat ik dan een tijd niet verder was gegaan en dat is natuurlijk heel erg slecht, maar hierdoor weet ik niet precies meer wie ik voorgesteld heb en wie niet, omdat ik ook allemaal dingen al in mijn hoofd had, dat is natuurlijk ook heel zonde, maar ik zie het niet echt zitten om het weer helemaal te gaan lezen.
Volgensmij waren het tot nu toe alleen...
Deidara, Itachi, Kisame, Hidan, Kakuzu, Hanako, Muerte ..Pein... en ehm.. was dat het niet al?
Natuurlijk zijn er alleen al in Akatsuki meer leden, maar buiten dat heb ik ook nog een paar OC's.
Ik ga nu een week skippen, dus dat ze daar een week al zijn en iedereen al een beetje kennen. Met de manier van schrijven zal ik ook wel duidelijk maken wie wie is, maar kijk daarom niet al te raar op als je een naam ziet staan die je nog niet kent, ik zal sowieso nog uitleggen wie het is en hoe die persoon zijn relatie is met de anderen.
Ik ga deze skip doen zodat het wat overzichterlijker word voor mij, dan weet ik zeker dat Merel en Michelle iedereen kennen, en dan kan ik gewoon zorgen dat jullie ook iedereen leren kennen, zonder al te moeilijk te moeten doen.
Plus, hiermee kom ik meer in het verhaal, in plaats van nog 10 chapters of zo aan het voorstellen van iedereen gaan besteden,
ik hoop dat jullie dat niet erg vinden en anders sorry ;D
Ik hoop ook dat ik nog steeds leuk kan schrijven en jullie kan vermaken, maar dat zien we vanzelf ^^

Oké, dat wilde ik even zeggen ^^
Enjoy the chapter ;D

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Hyonyeo

    Ten eerste wil ik even melden dat ik het super epic vind dat je hiermee weer verder bent gegaan. Haha, ik zat er al een beetje op te wachten. :3 Je schrijft gewoon geweldig en shizzle, zo droog en.. tja, awesome.
    Het andere dat ik wilde zeggen, was dat ik het wel zielig voor Zetsu vind.
    Aw, poor Zetsu-sama, I'll cheer you up! Come to Midnight~ Ghehehe. :Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen