Foto bij Chapter 1.

hope you guys like it,
abo's are always welcome?
love you x .

Beau Liza Janzen.

"Kom hier, klein boefje!" grinnikte ik naar het kleine kruipende jongetje. Ik tilde Jake van de grond. "En nu ga jij lekker in bad, bij je zusje." ik druk een kusje op zijn zachte wangetje. Hij glimlach lief naar me. Ik trek zijn kleertjes uit en zet hem in het grote bad, waar zijn zusje vrolijk met het sop aan het spelen is. Ik pak een krukje erbij en rustig ga ik zitten. Toekijkend hoe de kleine tweeling in het water aan het spelen zijn. Elke zaterdagavond mochten ze in bad, Mia vind dat geweldig. Jake daarin tegen hield niet zo van het in bad gaan, maar als hij er éénmaal in zit, is hij er niet meer uit te krijgen. Na een kwartiertje haal ik eerst Mia uit bad, droog haar af, smeer haar lekker in met Zwitsal en trek haar pyjamaatje aan. Als ze helemaal klaar is zet ik haar op de grond. En pak Jake uit het bad, vervolgens doe ik precies hetzelfde bij het ondeugende jongetje. "Gaan jullie mee lieverds, dan zal ik een verhaaltje voorlezen." zeg ik. De kinderen krijgen een glimlach op hun gezicht. Ze zijn dol op verhaaltjes. Ik til Mia op en Jake kruipt als een speer naar hun kamertje. "Jip & Janneke!" roept Mia.
Ik lees een verhaaltje uit het dikke maar bekende Jip & Janneke-boek, wat eerst van mij is geweest. Na het verhaaltje leg ik de tweeling in bed, ik druk een nachtkusje op hun voorhoofdjes en zeg zachtjes slaap lekker.
Ze mompelen allebei iets wat op een: slaap lekker Mama, moet lijken.
Daarna loop ik stilletjes de deur uit en laat een klein lichtje branden en laat de deur een stukje open, zodat ze niet bang hoeven te zijn.

Ik loop naar de keuken en zet de waterkoker aan. Ik pak een thee-glas en pak aardbeien-thee. Met de warme thee loop ik naar de kleine woonkamer en laat me op de bank neerploffen. Ik druk de tv aan. En begin te zappen. Niks bijzonders dus. Ik laat hem op 'RTL-Boulevard' staan.
Ik leun met me hoofd achterover zodat ik naar het plafond staar. Soms denk ik, nog wel is terug aan de tijd dat alles nog normaal was. Dat ik geen 2 kinderen moest opvoeden. Niet dat ik niet blij ben met die 2, ze zijn mijn alles geworden.
We wonen met z'n 3e in een klein appartement in Utrecht. Ik werk als serveerster in een chique restaurant en heb nog een bijbaantje in de supermarkt,
ik ben tenslotte nog maar 17 jaar, mijn school heb ik niet af kunnen maken. In verband met de zwangerschap. Sinds zomer 2009 ben ik zwanger geraakt. En ik weet donders goed wie de vader is, alleen heb ik het hem nooit kunnen vertellen. Alles was zo snel gegaan. Ik raakte zwanger, mijn ouders waren woedend, en hebben me het huis uitgezet, ik mocht bij mijn broer, Kevin van 23, intrekken en heb keihard gewerkt, zodat ik nu dit appartement kon betalen.
Mijn broer en mijn beste vriendin, Chelsea , hebben me door die moeilijke tijd heen geholpen, anders had ik dit nooit gered.
"En nu het volgende, de britse boyband: One Direction, komt naar Nederland, volgende maand al!" schalt de stem van Albert van der Linden vanuit de tv.
Opeens is al mijn aandacht op de tv gericht. Je ziet de jongens van One Direction in het clipje 'One Thing' op tv.
De jongens die ik maar ál te goed ken ..

Flashback:
"Beau!" Louis kwam vrolijk aan gehuppeld. "Ready to go?" vroeg hij. Ik knikte vrolijk.
Ik was samen met Chelsea op vakantie in Spanje, Barcelona. Onze eerste keer samen op vakantie.
We hebben daar gelijk de eerste dag 5 Engelse jongens ontmoet,
heel aardig en héél erg knap, wat mij betreft.
We zijn met zijn 7e op weg naar het strand en de zee, wat wel nodig is met 35 graden.
"you've got that one thing.." begint Niall zachtjes te neuriën.
"AND I NEED THAT ONE THING!" schreeuwt Louis vrolijk.
"So get out,get out, get out of my head!" vallen Liam en Zayn, Louis en Niall bij.
Chelsea zingt vrolijk mee en hangt half aan Zayn's arm, die het zelf ook helemaal geweldig vind.
Ik kijk ze verbaasd aan, oké, het zal wel. "Do you know that song?" vraagt Harry die naast me loopt. Hij kijkt me met zijn mooie groene ogen aan, en ik krijg een kriebelend gevoel in mijn maag, automatisch krijg ik een glimlach op mijn gezicht, hij lacht waardoor er kuiltjes in zijn wangen ontstaan. Als ik door heb dat ik nog geen antwoord heb gegeven, schud ik snel mijn hoofd.
Goddamn, he's hot.

Reageer (3)

  • LukeHemmings

    omg dit is echt heeeel goed geschreven en die little boy is sooo cute!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ga je nog verder met dit verhaallll??
    Xx ChocoPupz

    1 decennium geleden
  • MiniNialler

    Fantastisch! Wil je verder schrijven? :')

    1 decennium geleden
  • fxirytale

    eeeh, zo leuk! snel verder! (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen