Vorige keer:
We wankelen naar de zetel en ik wil hem net laten neerploffen, als hij mij erin duwt. Plots kan hij terug op zijn voet staan. ‘Oh, jij gemenerik’, zeg ik. Hij grijnst en komt op me liggen. Mijn handen neemt hij vast en houdt hij boven me. Het duurt niet lang of ik voel zijn lippen op de mijne. Hij drukt enkele kleine kusjes op mijn onderlip waardoor de woonkamer gevuld wordt met smakgeluidjes. Ik weer me niet meer en laat me volledig door hem doen. Zijn andere hand gaat langs mijn lichaam. Mijn zij, mijn billen. Hij verplaatst zijn lippen en schuift telkens wat op. Mijn wang. Mijn kaaklijn. Mijn nek. Mijn sleutelbeen. Hij gaat nog wat lager, maar dan maak ik mijn handen los uit dezijne en haal zijn hoofd terug naar het mijne. Ik wil zijn lippen proeven. Ik lik over zijn lip en laat mijn tong binnenglijden, wanneer hij zijn mond wat opent. Dan worden we gestoord door luid gekuch. We kijken op en zien Tom en Luna onderaan de trap staan. Ik voel dat ik bloos en ik zie dat Bill ook een rood kleurtje krijgt.
‘Komen jullie eten?’ vraagt Tom. Hij doet net alsof er niets gebeurt is. Nu ja, dat is misschien wel het beste. We ontbijten en maken ons dan klaar om naar het politiekantoor te gaan.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • ClumsyMolly

    :O snel verder bitte :D ik vind ze zalig :D

    1 decennium geleden
  • Inviolable

    mooi deel!
    en ik vind dat iedereen Luna Goed steunt:D

    snel verderr(A)
    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen