Vorige keer:
‘Nu zie ik niets’, zeurt Bill vanachter me. Net als ik mijn beha wil losdoen, voel ik twee armen rond mijn middel. ‘Zal ik je helpen?’ fluistert hij in mijn oor.
‘Hm, nou… goed dan’, lach ik. De armen verdwijnen weer en ik voel hoe enkele vingers beginnen te prutsen met het slotje van mijn beha. Even later is het los en glijdt de beha van mijn armen. Weer die armen rond mijn middel. Bill drukt kleine kusjes in mijn nek. Ik maakt me even los van Bill en doe zijn T-shirt aan. Ik draai me om en zie hem met een pruillipje naar me kijken. Ik grijns en doe dan mijn broek en sokken uit. Ik stap naar hem toe en kus hem. Ik duw hem lichtjes, waardoor hij wat achteruit stapt en ik vooruit ga. Uiteindelijk vallen we beiden op bed. We blijven kussen en ik voel hoe hij zijn handen op mijn kont legt en er zachtjes in knijpt. Dan worden we gestoord door en plots, luid geschreeuw vanuit Luna’s kamer.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Inviolable

    leuk deel weer:D!
    superr!!

    snel verderr(A)
    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen