Vorige keer:
‘Hé hé, blij dat, dat achter de rug is’, zucht Tom. Bill slaat zijn hoofd in zijn nek en staart even naar het plafond om dan terug voor zich te kijken.
‘Pijn aan je nek?’ vraag ik. Hij knikt.
‘Die stress van de laatste weken is niet goed geweest’, grijnst hij.
‘En je wilt duidelijk dat ik daar iets aan doe’, grijns ik terug. Hij knikt enkele keren. Ik glimlach breed en druk mijn lippen op de zijne.
‘Uhm, ik heb ook mijn gevoelens’, zegt Tom. ‘En Luna.’ Hij schenkt haar een glimlach waardoor ze opnieuw gaat blozen. Hij grijnst trots. Zo denkt hij dat hij elk meisje om zijn vinger kan winden. Ik ga haar daar toch voor waarschuwen. Want ze ziet hem echt wel zitten, dat is zo te zien. Hetgeen waar ik dan bang voor ben, is dat Tom haar gaat bedriegen of het niet lang zal kunnen uithouden. Ah, waar ben ik ook mee bezig; ze zijn nog niet samen.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Inviolable

    Superr!
    Ik vind het wel zieliG voor Luna:( maar ik hoop dat Tom haar ook echt leuk vind en dat hiJ haar niet Gaat playen.. en dat ze er over heen komt:) met hulp van Mariko, Bill & Tom:)!

    snel verderr(A):D
    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen