Foto bij Hoofdstuk 12

Hoi mensen... Kudo's, reacties en abos zijn altijd welkom!

Samantha Mei pov.

Ik zit nog een half uur na te denken op mijn kamer over wat Liam zei, als Harry en Louis binnenstappen. Zij kijken me aan: 'Heeft hij het gezegd?' zegt Harry. 'Wat zou hij dan moeten zeggen?' vraag ik hun 'Hij zei alleen iets als: je moet het hem vertellen. Dus waarschijnlijk heeft hij niet gezegd wat jullie bedoelden' 'Oooooh jawel. Daddy Direction de koppelaar! Nou goed werk. Niall hoorde het en zit nu huilend op de bank beneden. Geloof me, we weten alles, en dit hebben we nog nooit gezien, toen je net naar boven ging kon hij niet stoppen met praten over jou' zegt Louis met een big smile op zijn gezicht 'WOW WACHT EVEN! Jullie vertellen me net, alsof het niets is, dat dé Niall Horan, waar ik al sinds zijn x-factor auditie een oogje heb, mij leuk vindt...' 'Oeeeh I feel a little love in your voice, dus we hebben gelijk?' zegt Harry 'Ehh, ja...' zeg ik stil 'Wacht, maar waarom zit Niall dan te huilen?' 'Omdahat hij denkt dat jij hem niet leuk vindt' zegt Louis 'Shit, tuurlijk vind ik hem leuk! Nou thanks jongens, maar wat nu?' 'Nou, jij rent naar beneden, hij doet alsof hij niet huilde, hij praat tegen je, jij praat tegen hem, hij wordt rood, jij wordt rood. Jij raakt 'per ongeluk' zijn hand aan, en de rest laat ik aan jullie over' gaat Louis verder. 'Dat durf ik nooit.' zeg ik. 'Ooh jawel. Je woont bij hem, dus je hebt hem al in vertrouwen genomen. Dus doe het gewoon' zegt Harry. Hij heeft gelijk. Ik doe het. 'Oke, nou tot zo dan, maar ehh, blijven jullie boven?' 'Tuurlijk' zeggen ze tegelijk. 'Liam en Zayn begrijpen wel dat jullie even alleen willen zijn, dus die komen straks ook wel naar boven' zegt Louis. 'Weten zij er ook van?' zeg ik. 'Tuurlijk' zeggen ze weer tegelijk, en dan beginnen ze te lachen. Dan loop ik naar beneden.

'Hee, Samantha! Waar was je nou?' hij heeft rode ogen 'Oh, gewoon boven, mijn bed opmaken enzo' 'Maar, dat had ik al gedaan vanochten?' 'Oh ja, nou in dat geval niet zo veel' ik ga zitten 'Vindt je het leuk hier?' 'Ja! Ik zou mijn hele leven wel willen wonen!' hij wordt rood 'Hee, maar we hebben een zwembad in de achtertuin, en ik dacht: misschien kunnen we de jongens hier kunnn blijven. Harry kan goed BBQ'en, dus dan kunnen we een soort welkomsfeestje voor jou houden, als je dat niet erg vindt?' 'Nee, dat lijkt me leuk!' en ja hoor, ook mijn kop ontkomt niet aan rood worden. 'Leuk! Maar dan hebben we nog wel wat spullen nodig, zullen we die zo even halen?' hij haalt zijn portomonnee uit zijn zak en zwaait er mee 'Ik ben rijk, dat wordt kip op de BBQ' 'Beter dan Nando's?' 'Niets overtreft Nando's!' 'Dat dacht ik al' en we lachen. Terwijl hij zijn hand laat zakken, raakt hij die van mij aan. We kijken elkaar aan. Zijn hoofd komt dichter, en dichter. Ik sluit mijn ogen. Ik voel zijn hand in mijn nek. Dan op mijn wang. En daarna voel ik iets warms op mijn lippen. Ik schrik.

Niall Horan pov.

Met een schok trekt ze haar hoofd weg. Shit. Nu wordt het zeker niets. 'Sorry...' zegt ze. 'Nee, het is mijn schuld. Ik had dit niet moeten doen. Je vond het vast heel ongemakkelijk...' 'Oh, nee dat is het niet. Maar, eh, ik heb nog nooit eerder iemand gezoend. Dus ik wist eigenlijk niet wat ik moest doen' 'Weet je, ik heb ook nog nooit iemand gezoend. Dus ik zit eigenlijk in hetzelfde schuitje. Maar, Sam' 'Ja?' 'Jij voelt dus ook iets voor mij?' 'Nou dan denk ik het dus wel' YES! In mijn hoofd ga ik helemaal los. Ik probeer te doen alsof het niets is, maar het lukt me niet om geen glimlach van oor tot oor te krijgen. Zij lacht ook.
Ik pak haar hoofd tussen twee handen, sluit mijn ogen. En zoen haar. En dit keer zonder problemen :)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen