I don't have to behave like a bitch. I am who I am. Nobody can change me. Nobody doesn't know somewhat about me. I only trust you. I trust you.

Je schrikt wakker en ziet dat je gewoon les hebt. Geschiedenis en je hoort wat gegiechel om je heen, van meisjes. Ohh gelukkig het was maar een droom, alles wat er net gebeurde was maar een droom. Nog niemand weet het gelukkig, dat je verliefd bent om Tom Kaulitz.. Nog niemand weet het, behalve jij en ik.

Cry me a river
-In de les-

Je krijgt een propje naar je hoofd. Je keek naar achteren om te zien wie dat deed. Paul. Paul is de beste vriend van Kevin. Ook een kutkind dus! Je keek hem boos aan, wat hem aan het lachen maakte. Je keek naar de prop en deed 'm open. Er stond iets in geschreven. 'Vieze snol dat je bent. Door jou moeten we als team een drugcontrole houden voor het sporten!' OMG dat is ook waar. Kevin en Paul doen mee met de schoolteam met rugby. Ze horen bij de top. Allemaal door de drugs die ze gebeuren. Je gaat verder met lezen. 'We pakken je terug, wacht maar!' Okée je vond dit echt scarry. Kevin komt even later naast je staan. "Je hebt onze boodschap nu toch wel begrepen hea?" zegt hij gemeen. Je knikt van ja. "kijk eens, wat hebben we hier. Is onze snolletje een kleine heksje?'' Vraagt Kevin. Sharon staat op en loop naar Kevin. Sharon is de vriendinnetje van Kevin. Slettebak dat ze is! Ze pakt de boek uit Kevin's handen en kijkt er na. "HEKS" zegt ze gemeen. Ik sta op en probeer de boek te pakken, wat natuurlijk niet lukt. Die boek mag niemand lezen. Daar staat alles in, mijn gevoelens! "KEVIN EN SHARON, GA ONTMIDDELIJK NAAR JULLIE PLAATSEN EN GEEF DAT BOEK TERUG!" roept de docent eindelijk. Ze hebben ook echt niks door hea? Dankuu docent. De bel gaat en jij ruimt rustig en dan ook heel rustig alle spulletjes op. Je wil Paul en Kevin niet tegen komen. De docent gaat even weg, terwijl jij nog in de klas bent. Je begint zachtjes te snikken. Is er dan ook niemand die van me houd? "Eh Tamara? Ben jij dat?" hoor je opeens? Je kijkt om en ziet Tom die binnen stapt. Je knikt verlegen en kijkt hem aan. "Is die docent weg? Want ben op zoek naar hem" je knikt weer en wilt je tas pakken, maar dan..

Reageer (1)

  • koekies

    Mooi <3
    Tom is lief

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen