Een nieuwe school, geen vrienden en een jongen die je nog nauwlijks kent maar nu al tot over je oren op bent.... Het leven is moeilijk vooral met de liefde.

Daar rijden we dan, weg uit de grote stad. We zijn opweg naar een klein afgelegen plaatsje met maar weinig inwoners. Ik ken hier nog helemaal niemand en heb mijn beste vriendin Faya gewoon achtergelaten in de stad. Niet dat ze mee wou. Ik zal me even voorstellen: Ik ben Caitlin Blend en ben 16 jaar oud en kom uit New York waar ik mijn hele leven al gewoond heb. Maar om een of andere reden waren mijn ouders het daar zat en gaan we nu naar Ohio, een afgelegen staatje maar zo'n beetje iedereen elkaar kent.
'Cait,' hoor ik mijn moeder zeggen ,' We rijden zo langs je nieuwe school dus ik zal maar even opletten.' Ik kijk opzij uit het raam en zie een oud grijs blauw gebouw staan. Boven de ingang hangt een bord met de naam van de school : Little City High School. Wel een toepasselijke naam.

Een paar minuten later komen we dan eindelijk bij ons nieuwe huis aan. Het is een vrij groot huis met een schattig tuintje erbij. Als ik uit de auto stap hoor ik gelijk Hitchock miauwen. 'Tuurlijk vergeten we jouw niet, je hoort er toch ook bij,' zeg ik tegen de kat. Ik pak het reismandje uit de auto en merk dat mijn ouders al binnen zijn. Ik loop samen met Hitchock naar binnen en zie nu pas goed dat het huis al helemaal ingericht is. Hopelijk is mijn kamer ook al ingericht, dan hoef ik het niet meer te doen. 'Mam, welke kamer is van mij?' 'Als je de trap oploopt is het de 2e deur links.' Ik laat Hitchock alleen beneden achter en ren de trap op. Boven aan de trap blijf ik verstijfd stil staan. Hier is het ook al zo groot. Ik doe de deur van mijn kamer open en zie dat alles al is ingericht, zelfs mijn nieuwe schoolboeken liggen, al gekaft, op mijn bureau. Ik hoor mijn maag rommelen en besluit om maar te gaan kijken of mijn ouders al klaar zijn met de auto uitpakken en iets te eten hebben gemaakt.
Beneden zie ik niemand en dus ga ik maar buiten kijken. Ik zie ze buiten staan. Ze praten met een man en vrouw, waarschijnlijk de buren ofzo. Als ik een meisje langs zie fietsen schiet me opeens weer te binnen dat ik Faya nog moet bellen. Ik ga terug naar mijn kamer en zoek het nummer van Faya op in mijn mobiel. Zodra de telefoon overgaat hoor ik 'Heeeei Caity, ben je d'r al? Is het leuk daar in het land der verveling? Al een mega hunk gespot?' 'Hey Fay. Ja ik ben er al, het is hier oersaai en heb nog niemand gezien....' 'Saaaaai dussss.... Caity je moet echt gauw weer terug komen, ik mis je nu al verschrikkelijk.' ' Zo snel ik hier weer weg kan kom ik naar je toe.' Ik hoor mijn moeder van beneden mijn naam roepen. Ik zeg 'doei' tegen Faya en ga kijken waarom ik moest komen. Waarschijnlijk is het eten gewoon klaar ofzo.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen