Foto bij chapter 56

@woepie: toch fijn als je mijn commentaar leest ^^
nog es sorry datk gister geen 2 stukjes heb geactiveerd, sorry als de volgende stukjes ook iets trager op gang komen. Klig nogal in de knoop met mezelf...school enzo. De ene leerkracht zegt datk van richting moet veranderen en de andere zegt dat ik mijn jaar wel ga halen. Het domme is dat ze me alleen nog meer verward maken en niet echt zeggen wat ze denken. Ze zeggen het ene maar denken het andere...wat heeft het voor nut om raad te vragen als ze me alleen nog meer verwarren?
Dus het ligt niet aan het feit dat ik weinig inspiratie heb ofzo, totaal niet eigenlijk. Maar school gaat voor, khoop dat jullie dat kunnen begrijpen. =)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • woepie

    mja, ze zijn inderdaad lieverds, en jij ook trouwens. Oe oe oe oe (ja sorry wij mensen stammen af van de apen) je hebt mij vermeld in je inleiding! o mijn god ik voel mij zo vereerd! DE Amber heeft mij vermeld in haar inleiding! good snizzles zijn dat

    1 decennium geleden
  • Puellae

    ze zijn echt lieverds xd
    snel verder!!
    oeh en Liam weet nog niks van haar ziekte af...
    oeh.
    ik hou van dit verhaal
    xx

    1 decennium geleden
  • AnkePayne

    Cutieeeees! Xoxoxoxox

    1 decennium geleden
  • djeejdie010

    Ou zo lief zot goe stukje maareuh dat van gistere kan je vandaag uploade,!!!!!!!!:O

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen