Even snel een klein stukje want ik zit op mijn iPod, pas rond 7 uur heb ik weer mijn laptop top mijn beschikking! Dus dan maak ik nog wat haha:)

Rein

Ik hoop echt dat ze het wel leuk gaat vinden gaat er door mijn hoofd heen. De jongens hadden door dat ik Naomy heel leuk vind en hebben dus bedacht dat ik haar zometeen na stop the time haar verkering moet vragen. Ik ben zelf best zenuwachtig en hoop echt dat ze ja gaat zeggen.. Volgens Owen vind Naomy mij dus ook leuk, omdat ze mij volgens hem telkens aan staart. Stop the time is bijna afgelopen de spanning stijgt toch wel bij mij.. De lichten worden een beetje donkerder en de DJ zegt dat ik nog wat wil zeggen. Ik kijk de bewaker aan en knik. Ik pak mijn mijn microfoon goed vast en zeg 'Naomy, kan je even komen?' Ik zie dat ze stilletjes het podium op komt en naast me komt staan. Ik kijk haar aan, ik zie dat haar ogen ligt glinsteren. Ik pak haar hand vast en vraag waar iedereen bij is 'lieve Naomy. Ik ken je pas een paar dagen en weet wat je doe maakt, en ik vind je al vanaf dag 1 leuk.. Naomy wil jij mijn meisje worden?' Ik zie dat ze verbaast kijkt maar zegt dan; ' awh.. Natuurlijk wil ik dat!' Ik geef haar een knuffel en alle mainiacs beginnen te roepen aawhh! Iedereen is blij voor ons, maar ik geloof dat ik nog er blijste ben!



Ik wil graag jullie reactie weten.. Ik hb dit namelijk even snel op mijn iPod gemaakt. Dus sorry voor spel fouten of weinig lees tekens!

Reageer (6)

  • MS123456

    Super schattig hahaha xx

    1 decennium geleden
  • MS123456

    Super schattig hahaha xx

    1 decennium geleden
  • Owenlovee

    Dank je voor het lieve commentaar :)
    Ik ga nu gelijk verder met deel 9!

    1 decennium geleden
  • xxIKHEETANNE

    leukkk!

    1 decennium geleden
  • heyitsmarije

    Superleuk!
    Snel verder, hahahaha (:
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen