Foto bij 007

POV Jasmine

Ik liep net met Liam mijn kamer uit toen ik een harde gil hoorde.
'Sorry, laat me je helpen.' zei Harry en een gil en een schreeuw volgden. Ik keek Liam snel aan en rende toen naar beneden toe.
'Kijk uit!' riep Jace en meteen stond ik stil.
'Die sukkels hebben lopen dweilen.' bromde ze.
'Sorry.' mompelde Harry. Ik liep voorzichtig verder en begon keihard te lachen toen ik ze zag liggen. Jace en Harry lagen overdwars over elkaar heen en Jace's I-phone lag een eind verderop.
'Je I-phone.' zei Zayn en gaf hem aan haar.
'Als hij kapot is mag jij een nieuwe kopen.' bromde ze en pakte hem aan. Volgens mij gingen die twee elkaar niet echt mogen.
'Ga je nog van me af?' vroeg Harry en hief zijn hoofd op.
'Nee, ik lig wel lekker.' zei Jace eigenwijs en keek of haar I-phone het nog deed. Harry begon te lachen waardoor ze helemaal door elkaar werd geschud.
'Ja, ja. Ik sta al op.' mompelde Jace en stond moeilijk op.
'Nu iedereen weer staat, wat gaan we doen?' vroeg Niall en keek de groep rond.
'Hebben jullie je zwemspullen mee?' vroeg ik. Iedereen knikte.
'Dan gaan we zwemmen.' Iedereen stemde in en snel rende we naar boven toe om zwemspullen te pakken. Ik griste een bikini uit mijn kast en snel kleedde ik me om. Daarna pakte ik uit de badkamer een aantal handdoeken en liep ermee naar buiten. Ik legde ze op ons grasveld neer en trok mijn blouse uit. Ik nam een aanloop en sprong in het water. Meteen zwom ik een stuk onder water en wachtte tot de rest naar buiten kwam. Na vijf minuten waren ze er eindelijk en sprongen zij ook in het water.
'Dat duurde lang.' riep ik en zocht naar Jace.
'Waar is Jace?' vroeg ik aan Harry.
'Ow, die zei dat ze naar de supermarkt ging om eten te halen. Dan kunnen we strakjes bbq'en.' zei Harry.
'Je zal het nu even met ons moeten doen.' grapte hij en zwom snel weg. Ik grinnikte en zwom naar de kant waar ik me uit het water hees. Ik liep naar mijn handdoek toe en ging erop liggen. Al snel lag Liam naast me.
'Hi.' mompelde ik en draaide me naar hem toe. Hij keek me aan en liet even zijn ogen over mijn lichaam gaan. Met een rood hoofd keek ik naar de lucht boven me en sloot mijn ogen. Toen ik een auto aan kwam horen rijden begon ik te lachen. De muziek uit de auto hoorde je zowat harder dan de motor. Dat was Jace. Ze opende de deur tussen de struiken waardoor haar muziek (fall out boy, the phoenix) nog harder te horen was. Ik zag de jongens opkijken en zo te zien waren ze verbaasd over de muziek stijl.
'Gaat iemand me nog helpen met die dozen?' vroeg ze arrogant en tilde een stuk of twintig dozen in één keer naar binnen. Ik keek of er iemand opstond en mijn zicht bleef even hangen bij Harry. Hij keek met open mond naar Jace. Ik begon te lachen en pakte een paar dozen van haar over.
'Je hebt bewonderaars.' fluisterde ik in haar oor en knikte in Harry's richting. Ze volgde mijn blik en begon te blozen toen ze elkaar aankeken. Ik keek haar met opgetrokken wenkbrauwen aan.
'Lopen.' commandeerde ze me en duwde me lachend weg.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen