Vorige keer:
Mariko is naar huis gegaan. Ik heb gemengde gevoelens. Ik mis ze nu al en ze is nog maar vijf minuten weg. Ben ik verliefd? Ach, misschien kan ik ze maar beter uit mijn hoofd zetten. Iemand als zij kan niet zonder vriend zitten. Zo'n mooi, lief meisje als zij, heb ik nog nooit ontmoet. Ze verward me. Gustav zegt wat tegen me, maar ik heb niets gehoord van wat hij zei. Tom komt naar me toe.
'Zo stil?' vraagt hij. Zou ik het hem zeggen? Nee. Nu niet. Met zijn zatte botten zou hij het aan iedereen vertellen.
'Ah, niets hoor. Gewoon een beetje moe', mompel ik. Hij gaat weer wat sneller lopen en loopt weer naast Heather en Siobhan. Is ie nu weer flink de player aan het uithangen? Ah, hij kan zich toch niet inhouden. Ik zeg tegen Gustav dat ik terug naar huis ga.
'Ik stap wel even mee', zegt hij. Gustav roept tegen de anderen dat we naar huis zijn. Ze antwoorden niet terug. Ah, so what. Ik keer met Gustav terug naar huis. Als we thuis aankomen, gaat hij verder naar huis. Ik zwaai hem uit en ga binnen. Ik loop naar boven en kleed me om. Ik kruip in mijn bed en denk nog even aan de middag. Het was echt wel leuk deze middag. Ik kan niet wachten om Mariko terug te zien.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Forbidden

    "wéér die lach." XDD

    1 decennium geleden
  • MiniThuy

    Ik vind het echt 'jammer' dat ik de eerste bent die hier een reactie laat :p:p
    SUPPEERRR!!!
    je moet zeker door gaan!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen