Vorige keer:
Ik eet verder en probeer mee naar televisie te kijken.
'Kijk voor je als je eet. Televisie kijken en eten is slecht voor je spijsvertering', zegt ze nors. Dat zegt ze elke keer. Ik reageer er gewoon niet meer op. Soms wou ik dat pap en mam zouden scheiden, maar dan wist ik dat pap zou veranderen en niet meer zo vrolijk zou zijn. Ik eet mijn bord leeg en zet hem op het aanrecht, nog iets dat we moeten doen van mam. Ik ga naar boven en ga aan de computer zitten. Ik praat wat met de mensen op msn en zie dan op mijn klok dat het al elf uur is. Ik meld af en ga naar de badkamer. Mam slaapt al. Pap en Robin zitten nog beneden. Ik ga naar de badkamer en ga in de douche. 's Morgens heb ik daar geen tijd voor. Als ik de douche uitga, doe ik mijn pyjama aan. Ik pak mijn kleren mee en smijt ze ergens op een hoopje. Ik zou alvast iets om aan te doen morgen en kruip dan in mijn bed. Ik doe mijn nachtlampje nog even aan en lees nog wat in mijn boek waar ik een maand geleden aan begonnen ben. Als ik het beu ben, doe ik het boek toe en leg ik het op mijn nachtkastje. Ik doe mijn lampje uit en kruip verder onder de lakens. Ik begraaf mijn hoofd in mijn kussen en val in slaap.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • ClumsyMolly

    ik ga weer verder :D

    1 decennium geleden
  • Forbidden

    Thahaa. ^^ Leukdeel Spijtigdeel. IK WIL NOGGES DIE JONGEZ ZIEN 8D

    1 decennium geleden
  • MiniThuy

    Ze zijn SUPPPEERRR!!!!
    jammer dat het kort is *snif*snif* :p:p

    1 decennium geleden
  • vampiertje

    echt? ik kwam toch op de goede uitkomst uit. raar. bedankt voor je 3 reacties. nr. 7 is al 3 keer gedaan, een hele verbetering na 1 dag, niet dan?
    xFemke(H)

    1 decennium geleden
  • ElisaGeval

    snel verder deze serie is echt kei vet joh

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen