Foto bij O47

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • darksunside

    snel verder(K)

    1 decennium geleden
  • Vanamo

    Heey Darling

    nog steeds confussed ik zal wel even wat opzoeken van je reachies misschien lees ik wat fout...

    oh wait ik citeer wel even wat jij zei en wat ik daar op zij en ik snap het niet meer haha

    Ik ben wel blij dat je mijn schrijfwijze leuk vindt,... ik ben alleen zo bang dat ik m niet kan vasthouden na dit verhaal....


    ik denk wel dat je deze schrijfstijl vast houd want de meeste van je verhalen zijn met dit soort beladen emoties geschreven dus ik denk niet dat je je mooie hoofdje daar over moet breken


    En dat is meer over de inhoud, en niet over de stijl. Tuurlijk blijf ik misery crap schrijven ik kan gwn niet anders echt niet.


    ja nee ik snap wel dat je de inhoud bedoelt en natuurlijk kun je dta wel vats houden kom op jij kan alles en jij kan dit ook echt waar dat weet ik zeker!!!!


    Ik bedoel juist de stijl... niet de inhoud De inhoud blijft het zelfde steeds, immer, like can't think of something else... En je moet toegeven dat er heel veel dingen in zitten die de gemiddelde mens als 'misery crap' zou kunnen benoemen.


    okay I'm still confussed...:S:S:S:S:S

    ja ik denk inderdaad dat het een woord is met meerder beelden er achter hahah ik denk dat ik jou uitleg mooier vind...

    nou ik vind het helemaal niet zo raar dat je het zo belicht.. okay nu ga ik iets proberen uit te leggen dat op een manier die vele niet snappen maar anders kan ik het niet verwoorden alvast sorry!

    ik denk dat je juist de emotionele kant zo belicht omdat je anders bent dan de rest dat is en door dat je zo anders denkt en werkt jet het heel eenvoudig met zulke simpele maar toch aangrijpende situaties je juiste door die diversiteit in woordkeuze en denkwijze je zo eenvoudig zoveel emotie kan schetsen niet zo zeer door dat je het noemt maar meer door dat je speelt met de hersenen van de mens en juist door dat spelen en manipuleren van het belangrijkste menselijke orgaan je zoveel emotie kan schetsen juist door dat je anders bent dan dta je zschrijfwijze is dat je het zo mooi en kleur kan weer geven en het niet vlak over laten komen....

    okay ik breng mezelf in de war ik hoop dat je een beetje kan begrijpen van wat ik bedoel anders doe ik het opnieuw

    XXXXX

    SORRY VOOR DE LANGE (MET VEEL ZINLOZE STUKKEN) REACTIE:$:$

    1 decennium geleden
  • Romanov

    Snel verder!! ;D
    ^-^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen