Foto bij ``186``

ik denk dat dit het laatste deel is voor dit jaar! ik hoop dat jullie het nog een beetje een leuk verhaal vinden, want ik heb nog wel eens moeite stukken uit de serie te gebruiken (de belangrijke dingen) ik probeer zo snel mogelijk weer door te gaan. en als ik niet meer voor het nieuwe jaar schrijf: HAPPY NEWYEAR MY DEAR FRIENDS!!(bloos)(bloos)(bloos)(H)(K)


Mijn ogen schieten gelijk open als ik besef dat het ochtend is. De zachte ademhaling van het bed naast me doet me snel op mijn voeten zetten. De jongens liggen allebei nog te slapen. Ik kruip op Dean’s bed en hij opent langzaam zijn ogen. ‘Alex, wil je me nu eindelijk?’ vraagt hij een beetje slaperig. Ik antwoord hem niet maar ga op zijn buik zitten. Dean’s ogen gaan iets verder open en hij glimlacht. Zijn handen legt hij op mijn knieën die naast hem liggen. ‘maar je weet dat Sam zo wakker kan worden?’ zijn glimlach is wat baldadig. Ik negeer mijn schouder die wat stijf is en haal mijn rechter arm wat naar achter. Dean fronst even en zijn ogen vergoten als mijn hand snel naar beneden komt. Ik sla Dean hard in zijn gezicht. De klap maakt Sam wakker die gelijk recht op in bed zit. Nu bal ik mijn vuist en wil Dean nog een keer slaan maar hij is sneller. Hij draait me zo dat ik onder hem lig en dat hij mijn armen vast heeft. Zijn ketting bungelt even voor mijn gezicht en ik kijk ernaar. ‘waarom deed je dat?’ ik probeer me los te worstelen maar Dean is en blijft sterker dan ik. Al snel geef ik het op en bijt op mijn kaken. Sam staat nu op. ‘hulp nodig?’ Dean schud zijn hoofd. Sam knikt en kleed zich snel aan. ‘dan ben ik ontbeid maken, en hou elkaar heel wil je’ Sam loopt uit de deur. Als de deur sluit voel ik hoe Dean zijn benen verlegt en hij meer op me ligt. Ik kreun even als zijn gewicht meer op me drukt. ‘dat deed eigenlijk wel pijn’ hij laat mijn armen los en rolt zich op zijn rug. Ik blijf liggen. Dean en ik hebben nog een beetje lichamelijkcontact. ‘is dit omdat ik over 5 maanden dood ben?’ ik sluit mijn ogen. Natuurlijk is dat de reden! Ik hou mijn mond. ‘Alex zeg wat’ ik zucht en ga overeind zitten.
‘Dean, wat is er gebeurt toen ik weg was?’ Dean likt over zijn lippen en komt ook omhoog zitten.
‘Sam blijkt demonen bloed in zich te hebben. Hij kreeg visoenen en the yelloweyed…’ Dean stopt even en ik kijk vanuit mijn ooghoeken naar hem. Hij heeft er duidelijk moeite mee. Ik steek mijn hand even uit om hem op Dean’s rug te leggen maar ik doe het niet. ‘een militair die ook demonen bloed heeft had hem in zijn rug gestoken omdat Azazel alleen de beste wilt’ mijn ogen vliegen even open. Voor ik überhaupt van het bed kan heeft Dean mijn arm al vast. ‘Alex wat is er?’ ik had me opeens iets herinnerd. Gelijk prikken de tranen achter mijn ogen.


‘Alex, wat was er allemaal gebeurd met Ted en jou?’ ik wil het eigenlijk niet vertellen, maar ik weet dat het geen nut heeft het te verzwijgen. ‘Ted en ik waren gelukkig voor de eerste 2 maanden, maar toen kreeg ik last van mijn schouder en rare dromen. Azazel kwam er in voor. Hij vertelde me wat hij van plan was. Sam en meer mensen van Sam’s leeftijd aan een test ondervinden om de “ware” te vinden. Ik dacht dat het gewoon een droom was’ Dean legt zijn hand op mijn schouder. Even slik ik en kijk naar beneden. ‘jij en Ted hadden iets met elkaar…?’ even hoor ik iets in Dean’s stem dat ik niet kan plaatsen.
‘ja, ik hielp hem het restaurant runnen.’ Dean had eigenlijk naar iets anders willen vragen en dat wist ik wel. ‘ja Dean, ik heb de eerste keer gehad’ Dean is stokstijf blijven zitten. Waarschijnlijk moest hij even alles op een rijtje zetten dat ik geen maagd meer was.

Reageer (3)

  • Strawhat

    FIJNE JAARWISSELING & HAPPY NEW YEAAAAAR! (K)

    Wederom een Mooi stukjee!

    1 decennium geleden
  • koekiexkaner

    verder!(A)

    1 decennium geleden
  • Deetje1991

    Ook een fijne jaarwisseling :) en een gelukkig nieuwjaar!!
    Dit stukje was weer super!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen