Foto bij O46

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Vanamo

    Heeeyyy,

    Hmm Me is Confussed in je vorige reactie had je het over de inhoud en niet de stijl en ne heb je het over de stijl en niet de inhoud :S

    yeah I admit..... maar ik houd van die misery crap' juist omdat het iets is waar de meeste mensen hun neus voor ophalen en laten liggen als oud vuil.

    hmm ja misschien is mijn verklaring van een verslaving anders dan die ''officiële'' verklaring... maar een verslaving gaat toch altijd gepaart met een nadelig effect.. zoals in mijn geval met mijn maar als je een sweet tooth hebt dan kan dat gepaard gaan met hyperactiviteit of met kiespijn (ik zit vandaag wel heel erg in de tanden geloof ik xD)
    dus dat is dan toch ook nadelig.... maar wat ik al zijn waarschijnlijk zie ik het woord verslaving anders...

    maar een ding weet ik zeker ik en verslaafd aan jou verhaal niet alleen omdat de schrijfstyle en onderwerp maar aanspreken maar meer de emotionele kant naar voren komt met de pijn van gevoelens zich als het ware door je heen brandt

    Yeah I'm addicted


    XXXXX Dorijn

    1 decennium geleden
  • Romanov

    Ahr, vakantie, tijd om slaap in te halen.. wat doe je dan? Tot 2 uur 's nachts op het internet ;D
    Snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen