Foto bij Chapter 8

POV. Harry.

'Hazz, Niall, wacht!' Niall en ik lopen door de straat als we een stem horen. Ik draai me om en ik zie een jongen op me afkomen rennen. 'Zayn, chill.' zegt Nail.
Zayn hijgt van het rennen. 'Waar zijn Liam en Louis?' Niall en ik kijken elkaar aan. 'Oeps.' zegt Niall voorzichtig.
'Sukkels.' Zayn schudt lachend zijn hoofd en loopt lachend met ons mee. 'Die zijn misschien nog bij de ijswinkel.' zeg ik. Zayn lacht weer.
'Gaan we naar ze toe?' vraagt Niall. Ik kijk Zayn en Niall aan. 'Oké.' zeg ik. We draaien ons om maar we worden tegengehouden door een meisje van rond de veertien met een kleiner meisje van rond de zes. 'HARRY! ZAYN, Oh my god.. NIALL!' het oudere meisje begint steeds sneller te ademen. 'Rustig maar, hoe heet je?' Ik leg mijn hand op haar schouder. 'Oh mijn god.' Ik glimlach. 'Nina..' zegt ze dan. Ze kijkt ons een voor een aan. 'Niall, heb je een pen?' vraag ik. Niall knikt en pakt iets uit zijn zak. 'Wat is dat?' vraagt Zayn. 'Een pen.' zegt Niall. Ik pak de pen, die niet op een pen lijkt, uit zijn handen en graai in mijn eigen zak. 'Een blaadje.' Ik schrijf er snel iets op. 'Voor Nina, Love..' ik krabbel mijn handtekening erbij en geef het blaadje en de pen door aan Zayn. Nina kijkt met een big smile toe. 'Nina, waar zijn Louis en Liam?' Het kleine meisje kijkt Nina vragend aan. Nina haalt haar schouders op en ze kijken hoe Niall als laatste ook iets schrijft. 'Die zijn we kwijt.' zeg ik lachend. Nina lacht ook. 'Alsjeblieft.' Niall geeft het blaadje aan Nina. Nina bedankt ons en loopt verder, wij doen hetzelfde. 'Ik denk dat ik Li en Lou al zie..' ik kijk naar een winkel, waar ik Liam en Louis zie staan. 'Ik ook, ze komen naar buiten..' zegt Zayn. 'Hé bro, waar waren jullie?' vraag ik Louis, die als eerst naar buiten komt. Liam volgt hem, 'Hi.' zegt hij. 'Ik zag lekkere pizza, dus die heb ik meegenomen voor ons vanavond.' zeg Liam. Hij houd een tas voor zich met vijf pizza's erin. 'Lekker!'
Met z'n vijven lopen we naar Louis' auto, we stappen in. 'Louis..' roept Niall naar voren. 'Ja Niall?' 'Doe je een cd aan?' Louis knikt en zet de cd aan. 'You're insecure, don't know what for..' Ik en de jongens zingen uit volle borst mee tot we bij mij thuis zijn. We stappen uit de auto en gaan mijn huis in.


Weer niet echt een goed stuk, maar ik voel me nog niet echt lekker en heb niet zo veel zin..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen