Foto bij Did she that?!

Lees maar en veel plezier.

Fleur loopt naar huis en onderweg zal ze moeten bedenken hoe ze Jan uit de bak kan krijgen. Ze weet al iets. Fleur is al bijna in de stad. Ze gaat naar de blokker en koopt een Cadeautje voor Jan waarmee hij kan ontsnappen. Het koste veel geld en wat moeite maar toch heeft ze het kunnen kopen. Ze laat het in pakken. Het word in zilver folie gedaan. Ze pin en gaat dan op weg naar huis. Dit is echt perfect.
Even later staat ze bij het politie bureau. Fleur mag naar binnen. Maar ze word eerst onderzocht. Ik heb geluk dat ik Jan’s ontsnapping’s cadeau goed verstopt heb. Waarneer schieten die politie agenten nou eens op. Eindelijk ik mag door lopen. Je wordt gebracht naar Jan zijn cel. Jan ziet jou en is helemaal verrast. Je mag naar binnen. Je loopt naar Jan en stopt het cadeau in zijn hand. Je omhelst hem en loopt weer weg.

-Jan- Fleur geeft je een pakketje en je stopt het onder je shirt. Fleur loopt weg. Als je cel weer op slot zit maak je het pakketje open. Het is… Het is… Het is een klein zilveren theelepeltje. Wat moet ik daar nu mee?! Ow wacht ik weet het. Ik ga een gat graven om zo te kunnen ontsnappen. Slim bedacht van Fleur. Ik zal maar gelijk beginnen. Na een paar minuten graven is hij nog steeds niet ver.

-Sophie- Sindy heeft me niet meer gebeld sinds 2 maanden geleden. Nou dan hoef het niet meer voor mij. Het moet wel van twee kanten komen. En ze heeft me geblokkeerd op msn en hyves. Ze doet echt raar. Je toetst het nummer van Sindy’s huisnummer in. En dan hoor je een vreemde stem van een meisje. “Haai met Fleur” Het is die nieuwe vriendin van Sindy. “Ehh is Sindy er niet?” “He wat zei je Sindy?? Ik hoor het niet er zit een meisje aan de telefoon” Je hoort dat ze lachen. “Ja wie is dit eigenlijk?” “Sophie, Sindy’s vriendin” “Nee Sindy ziet niks meer in je daaaag!!!” En ze hangt op.

-Fleur- Haahaa dat wijf is er mooi in getrapt. Sindy’s leven zal verwoest zijn. Ze heeft nu niemand meer behalve mij. Nu moet ze er wel aan gaan geloven. Geen zelf vertrouwen meer, dat zal gaan lijden tot…. Het ergste. Ik zal eens gaan kijken hoe het met haar gaat.

In het ziekenhuis.

"Ligt Sindy nou nog steeds in coma? " "Nou we verwachten dat ze binnen 3 dagen wel weer ontwaakt. En dan moet ze nog een weekje in het ziekenhuis verblijven" Je loopt naar Sindy's bed. Ze gaat naast haar zitten en vertelt allemaal dingen over dat je haar mist enzovoort. Dan voel je Sindy's hand. Ze knijpt in je hand. Je drukt op het knopje voor nood gevallen en let op de ogen van Sindy. Ze gaan langzaam open. Het eerste wat Sindy zegt is: "Fleur ik heb je gemist" De doktoren komen aangerend.




Dat was dit hoofdstuk alweer. Bedankt voor het lezen en veel leesplezier bij de aankomende hoofdstukken(flower)-Daystar-

Reageer (1)

  • nerveus

    Jaaaaaaaaaaa, Jan gaat ontsnappen. Ik vind het een heel goed idee van het thee lepeltje!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen