Foto bij Chapter 6

Moet ik gaan of moet ik niet gaan? Ik twijfel enorm. Ik durf Harry echt niet onder ogen te komen, hij is té goed voor mij.
Ik moet eigenlijk gewoon gaan, erger dan dit kan het niet worden, het enige wat kan gebeuren is dat hij me gaat haten, maar dat doet hij nu misschien al.
Ik doe het gewoon, ik kan altijd weggaan als ik het niet naar mijn zin heb. Elk ander meisje zou me voor gek verklaren maar goed.
'Faya, Mam.. Ik ga mee. Wanneer is het eigenlijk?' Mam glimlacht, Faya niet. 'Volgende week vrijdag.' Daar schrik ik van. 'Het was toch over twee maanden?' vraag ik. Faya schudt haar hoofd. 'Dat is nog 10 dagen dus.' zeg ik. 'Als je kunt tellen wel ja.' zegt Faya bot.
''Moest dat nou weer Faya?' zegt mijn moeder. Faya knikt. 'Ja.' ze staat op, zet weer One Direction op en loopt naar de andere kant van de bank en gaat daar vervolgens liggen. Nog steeds kan ik de muziek niet uitstaan, niet dat het slecht is hoor, maar Harry's stem doet me echt heel veel pijn, van binnen.
Daarom loop ik dan ook naar boven, daar laat ik me op mijn bed vallen en druk ik de tv aan.
Het Journaal.. Ik kijk even wat ze deze keer weer te zeggen hebben. 'Het was een enorme chaos bij de extra kaarten verkoop van het concert van One Direction die volgende week zal plaatsvinden. Er zijn ook nog drie Meet en Greet kaarten verkocht. Er zijn er nu in totaal vijf. Twee daarvan na het concert en drie na het concert. Ik zap maar verder. Ik heb nu al spijt van mijn beslissing, maar ik heb het belooft.. Ik zap door.
Saai, kinderachtig, Teleshop.. Dat is wel duidelijk, saai, saai, vies, kinderachtig.. Ik doe de tv maar weer uit en ik loop weer naar beneden. Mijn moeder kookt nu alleen voor haarzelf en Faya, omdat ik al gegeten heb. Ik ga toch bij ze zitten voor de gezelligheid, wat best moeilijk is met Faya.
Ze begint over Harry, eerst negeer ik het maar dan gaat ze te ver. 'Harry is echt best wel een mega loser, dat hij je leuk vond.' Uit boosheid geef ik haar een klap tegen haar wang. 'Hij is helemaal geen loser! Hij is de leukste jongen die je je kunt wensen, dat ik nou zo raar ben oké, maar dat hoef je Harry niet kwalijk te nemen, Bitch.' boos loop ik weg en mijn moeder leunt met haar hoofd op haar handen. 'Moest je dat nou doen Faya? Kijk hoe je haar kwetst.' ze loopt ook weg. Meer merk ik niet, want ik zit heerlijk gezellig alleen in mijn kamer, zoals altijd.

Tips?
Wat vinden jullie leuk en wat minder leuk??

Reageer (4)

  • LostInSpace

    nieuwe abo!!
    snel verder<33

    1 decennium geleden
  • LauraAime1D

    ABO!!!!!!!!!!!! I LOVE IT!!! xxx

    1 decennium geleden
  • Dreamsxo

    Verder! (H)

    1 decennium geleden
  • 1Ddreamer

    Leuk!
    Verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen