Foto bij ``177``

‘Bobby, weet je zeker dat er iets is. Ik heb geen zin om net als de vorige drie keer het monster mis te lopen’ gromt Dean aan de telefoon. Bobby zucht diep en vertelt hem dat als hij snel is. Ze eerder zouden kunnen zijn en misschien zelfs nog een val zouden kunnen zetten. Voor al Dean wilde dat graag. Hij wilde maar al te graag weten wie, of wat hun jacht van hen afpakte.

Langzaam open ik de deur van het verlaten huis. Het rook er muf. Bobby had gezegd dat dit het laatste huis in de regio is die last heeft van een poltergeist. Ik zou door reizen, misschien weer een ander baantje nemen. Als ik nog een deur open duw kraakt hij hard. Ik kijk op en voor ik er erg in heb komt er iets op me af. Snel duik ik naar voor en zie dat het een zak met zout was. Verbaast trek ik mijn wenkbrauw op. Iemand had me knock out willen slaan. Ik ga op mijn voeten staan en voel dan 2 armen om me heen. Ze zijn sterk en er wordt iets geschreeuwd. Dan wordt er iets over mijn mond en neus gelegd en draaien mijn ogen weg. ‘gelukkig hadden we nog een beetje chloroform.’ Mompelt iemand.


Dean legt het mes op de tafel en kijkt even naar de vrouw die in de stoel zit. Ze was met haar handen en voeten vast gebonden en is nog steeds knock out. ‘Sam weet je zeker dat je niet te veel hebt gebruikt?’ roept Dean. Sam komt binnen en kijkt ook even naar de vrouw. ‘zoveel was het niet, misschien is ze al wakker’ met dat gezegd pakt Sam voorzichtig de kin van de vrouw en duwt haar hoofd omhoog. Haar ogen schieten open maar ze kan niets behalve fel naar Sam kijken. Ze hadden een zakdoek over haar mond gestrikt. ‘ik haal zo de zakdoek weg, schreeuwen heeft geen nut’ Sam maakt de zakdoek los en haalt hem weg. De vrouw blijft doodstil. ‘wat is je naam?’ Dean had het mes van de tafel gepakt en was er een beetje mee aan het spelen. Haar ogen volgen het mes even en dan kijkt ze naar Dean. ‘wat jammer dat je me niet herkend, Dean’ hij stuift naar voor en drukt het mes op haar keel. ‘hoe weet je wie ik ben?’ ze lacht even. ‘Sidney’ Dean haalt het mes weg en kijkt naar Sam. ‘we nemen haar mee naar bobby, hij weet wel wat met haar te doen.

Reageer (2)

  • GetHimAPony

    OHMYGOD XDD

    1 decennium geleden
  • Strawhat

    hahaha,

    snelverderrr(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen