Zestig! xd
Vorige keer:
‘Binnen’, hoor ik zijn stem zeggen. Ik open de deur en ga de kamer binnen. Hij kijkt me een beetje verrast aan. ‘Vera’, begint hij. Ik stap wat dichter naar hem toen en kijk hem aan. ‘Sorry, Vera. Ik wist niet wat ik deed’, zegt hij. Ik glimlach zachtjes en stap nog dichter naar hem toe.
‘Maakt niet uit, Tom. Je had gewoon een beetje teveel gedronken’, zeg ik zacht. Ik zet mijn lippen op zijn neus. Hij kijkt op en kijkt me aan. Recht in mijn ogen. Zijne glinsteren. Fonkelen van geluk. Hij pakt me vast en wrijft over mijn rug. Ik geniet van zijn aanrakingen. Onze lippen vinden elkaar en laten ons genieten. Hij volgt mijn kaaklijn en gaat dan verder tot aan mijn schouder. Ik ga met mijn handen onder zijn T-shirt en ga over zijn borstkas. Hij krimpt even ineen bij het voelen van de zachte aanrakingen van mijn dunne vingers.
‘Vera, hou op’, zegt hij. Ik haal mijn hand weg en kijk hem vragend aan. ‘Het is zo al moeilijk genoeg’, glimlacht hij. Ik knik en glimlach even. Ik druk mijn lippen kort op de zijne en verlaat dan de kamer.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (14)

  • JennesLove

    wow ik ben kapot wat wil je 3.15h in de morgen

    snel verder aub^^

    xxx

    1 decennium geleden
  • Confession

    Oeh echt super snel verder ;;

    1 decennium geleden
  • Reticent

    Super ^^
    Snel Verder <3

    x.

    1 decennium geleden
  • Nelinuh

    verder!!
    <3

    1 decennium geleden
  • ILoseYou

    ze zijn echt super!!
    snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen