Vorige keer:
'Ik ben weg, tot straks', zei Bill.
'Haast je!' riep ik hem toe. Hij draaide zich om en stak zijn duim op. Ik richtte mijn aandacht weer op Tom en schrok toen hij plots voor me stond. Hij legde zijn armen rond mijn middel en trok me dicht tegen zich aan. Het was erg koud voor deze tijd van het jaar. Ik legde mijn hoofd op zijn borst en genoot. Genoot van zijn geur en zijn aanrakingen.
'Ik hou van je', bracht hij zuchend uit.
'Waarom zucht je zo?' vroeg ik.
'Omdat ik zo verliefd ben', zuchtte hij opnieuw. Ik grijnsde. Ik drukte mijn lippen zachtjes op de zijne. We raakten verwikkelde in een hevige en passionele zoen. Een zoen vol liefde en tederheid. Een flits. Vast weer zo'n fotograaf. Ik reageerde er niet op en bleef Tom kussen. Wanneer een luider toeter achter ons luidde, schrok ik op en opende mijn ogen. Ik bleef verstijfd staan en keek geschrokken naar Tom. Hij glimlachte.
'Hey, inladen maar', riep Bill. Ik draaide me om.
'Bill, je deed me schrikken', lachte ik.
'Ja sorry, ik wist niet hoe ik jullie anders moest duidelijk maken dat ik er was', antwoordde hij met een glimlach. Opnieuw een flits. Ik keek rond. Waar kwam dat toch vandaan. Ik zag een man nog een foto trekken, net wanneer ik in zijn lens keek, en dan wegrennen. Het was net dezelfde als die van de vorige keer. Toen we zijn gaan shoppen. Wanneer alles ingeladen was, keerden we terug naar huis. Time to cook.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (15)

  • playITdirrty

    weiter!weiter!weiter!weiter!weiter!weiter!weiter!weiter!SNELLLLLLLLLLL
    Xx.

    1 decennium geleden
  • TomMeGailerd

    VERDER <'33

    1 decennium geleden
  • Fiee

    snel verder! x

    1 decennium geleden
  • PaperHearts

    Snel verder!!
    x33.

    1 decennium geleden
  • xCandyAttack

    weiterrrrrrrr:D:D



    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen