Vorige keer:
Hij verdwijnt in de woonkamer. ‘Bedankt dat u zo talrijk aanwezig bent op deze modeshow. Mag ik u voorstellen, Veraa!’ zegt hij. Ik zucht, stap de woonkamer binnen en zie hun klappen. Ik draai eens een rondje en zie Tom en Bill stralen. Bill omdat hij deze kleren heeft gekozen, deze outfit heeft samengesteld en omdat hij eindelijk iemand heeft, die hij kan optutten, want ik denk niet dat Tom dat wilt. En Tom omdat, jah, omdat zijn meisje ben. Ik had nooit durven denken, of dromen, dat er iemand zo trots op me zou zijn. Dat iemand me zo graag zou zien.
‘Kom eens hier’, zegt Tom. Ik ga naar hem toe, buig me over hem heen en kijk hem vragend aan. Hij legt zijn hand in mijn nek en brengt mijn gezicht dichter bij de zijne. Hij glimlacht breed en drukt dan zijn lippen zachtjes en voorzichtig op die van mij. Net alsof hij bang is ze te breken. Kapot te maken. Of pijn te doen. Mijn mondhoeken krullen omhoog. Al zoenend trekt hij me op zijn schoot.
‘Uhm, er zijn nog wat kleren die geshowd moeten worden’, zegt Bill dan. Tom heft zijn arm op en wuift Bill zijn woorden weg. Even later haal ik mijn lippen van Tom de zijne en zet me goed op zijn schoot, met mijn schouder voorzichtig tegen zijn borstkas geplaatst. Ik merk dat Bill wat zit te mokken in de andere zetel.
‘Bill, ben je nu boos?’ vraag ik.
‘Neen, ik was gewoon een blij, dat ik iemand kon helpen met kleren en zo’, zegt hij.
‘Ah, anders show jij toch even jouw kleren?’ stel ik voor.
‘Aah, nee, hè’, zeurt Tom.
‘Zeg, gun je broer toch ook eens wat’, zeg ik.
‘Het is goed, hoor, Vera. Mijn goesting is over’, zegt Bill dan.
‘Oké dan’, zeg ik. Verder kijken we gewoon nog wat naar televisie, om dan, pas laat in de nacht, naar bed te gaan. Wanneer ik en Tom in bed liggen, verbreekt Tom plots de zalige stilte, die ervoor zorgde, dat ik bijna in slaap viel.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (11)

  • KarrxTomx

    supeeeer Hannah!
    egt snel verder hoor ^^



    heb je graag xx

    1 decennium geleden
  • HLoves1D

    weiter!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • VampireMouse

    zo mooi geweldig!!
    hij is helemaal niet saai mensie:I
    verder!!
    XX

    1 decennium geleden
  • Nelinuh

    verder!!!
    <3

    1 decennium geleden
  • Confession

    Snel verder gaan hij was echt geweldig om te lezen, maar dat is die altijd. Dus hij was echt helemaal niet saai en als je dat nog een keer gaat zeggen dan.. uhhm.. nou ja dat verzin ik nog wel x]
    Maar nu moet je gewoon snel verder gaan n_n
    x3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen