Jaja, we zitten aan vijftig x)
Vorige keer:
Tom
Ik draai de sleutel twee keer om en zwaai de deur open. Het huis is zo goed al volledig verduisterd en wordt enkel verlicht door de televisie die aan staat.
‘Morgen gaan we met jou auto’, hoor ik Bill zeggen.
‘Sst’, zeg ik enkel, terwijl ik dichter naar de zetel toe stap.
‘Wat is er?’ vraagt hij.
‘Sst, Vera slaapt’, fluister ik. Ik hurk naast haar neer en bestudeer haar gezicht. Haar lippen zijn zo mooi gevormd. Zo vol. Haar neus. Klein en schattig. Haar ogen zijn klein, maar passen perfect bij haar gezicht. Ze is gewoon perfect. Té perfect. Té perfect voor mij. Ik aai haar zachtjes over haar hoofd en ga zo naar haar wang. Ik zie een lichte glimlach op haar gezicht verschijnen. Ik kan zelf een glimlach niet onderdrukken en druk een mini klein kusje op haar mond. Ze opent haar ogen en kijkt me slaperig aan. ‘Lekker geslapen?’ vraag ik, al fluisterend. Ze glimlacht en knikt. Haar ogen vallen terug dicht, maar toch weet ik dat ze niet slaapt. Voorzichtig hef ik haar hoofd op en leg het op met schoot. Ik kijk naar Bill en merk aan de glazige gloed in zijn ogen, dat hij aan het dromen is. Ik glimlach binnensmonds en kijk naar de televisie. Vera legt haar had op de binnenkant van mijn been, ter hoogte van mijn knie. Ik leg mijn hand op de hare en wrijf er zachtjes over.
Bill
Ik kijk naar Tom en Vera. Die twee zijn echt zo gelukkig. Ik moet er nog steeds aan wennen, dat Tom een vast lief heeft. Een echte vriendin. Vroeger hield hij het amper twee dagen vol. En met zijn onenightstands altijd. Hij is echt verandert. Eigenlijk voel ik me wel eenzaam nu. Het is gewoon om jaloers van te worden, die twee daar zo te zien. Kop op, Bill. Jij komt ook ooit je droommeisje wel tegen.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (14)

  • DuimeTeen

    WEITER...!! xD
    Oew Billy Moet oowk ne vriendinneke krijge...:D:D

    x

    1 decennium geleden
  • Faint

    Verder.

    x

    1 decennium geleden
  • xCandyAttack

    SUPER!!

    snel verder please:D:D


    xxx

    1 decennium geleden
  • dDewii

    Bijna 5O..(yeah)

    Snel; verder..
    xX.

    1 decennium geleden
  • PaperHearts

    Snel verder!
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen