Haaii,

De laatste voor vandaag.

Tom legde het boek naast zich neer en legde een arm om me heen. Ik leunde met mijn hoofd tegen zijn schouder.

xx xElise

Wel of niet??
“Kijk, je kunt de grote beer zien.” Zei ik en ik wees naar de sterrenhemel. Ondertussen was het dus al donker geworden en de lucht was onbewolkt zodat je een mooie sterrenhemel had.
Ik lag tegen Tom aan en we keken naar de sterren. We hadden al 1zak chips op en de fles cola was half leeg. Tom liet me even los om het fleecekleed te pakken. Hij vouwde hem uit en legde hem over ons heen. Ik kroop weer dicht tegen hem aan. Dit was het goede moment, vond ik. Nu moest ik het doen. Of toch niet. Misschien komt hij morgen een veel leuker iemand tegen en ziet hij mij niet meer staan. Misschien wilt hij me maar voor een one-night stand. En hoe zit het met het leeftijdsverschil? Hij is 19, ik 14. We schelen 3 jaar, 8 maanden en 3 weken. Zo even snel uitgerekend. Dat is een groot verschil op onze leeftijd. Straks dumpt hij me omdat ik dingen nog niet wil, die hij wel wilt. Maar aan de andere kant, wat is het probleem. Hij is verliefd op mij, ik op hem. Als hij echt van me houd, wilt hij me niet voor een one-night stand. Dan maakt het leeftijdsverschil niets uit. Dan wacht hij met dingen waar ik nog niet klaar voor ben. Toch? Nee, had ik maar ja kon ik krijgen.
Ik hief mijn hoofd en keek naar Tom. “Tom?”

REACTIONEN BITTE!!! VINDEN JULLIE HET NOG WAT? MISSCHIEN NOG NIET HEEL BIJZONDER, MAAR DAT KOMT NOG. GA DAAR MAAR VAN UIT.

Reageer (3)

  • xmijxiemandx

    14+3 is 17 en geen 19
    maar zeker verder gaan tis eht leuk

    1 decennium geleden
  • FakexBlood

    komaan, hier niet stoppen
    das niet lief van jou

    ok ik vergeet het je omdat je quizjes gewoon te geweldig zijn xD

    1 decennium geleden
  • VampireMouse

    snel verder :D:D
    xxilo0wn

    (yourangel)
    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen