Chapter 8


Langzaam aan werd ik wakker en ik draaide me nog eens een keertje om. Wat was zo’n ruim bed toch heerlijk voor mij alleen. Alleen? Ik schrok wakker. Ik sliep toch niet alleen. Afgelopen avond lag Tom nog naast me. Ik knipte het licht aan en moest er eerst eventjes aan wennen. Maar in de kamer was geen enkel teken van Tom te bekennen.
Ik wierp een blik op mijn klok en zag dat het half 4 was. Wat een vreselijke tijd om wakker te worden. Nu duurde de nacht nog zo kort en ik voelde me echt vreselijk moe.
Ik wachtte nog een aantal minuten, maar Tom was nog steeds niet terug en ik werd nu toch echt nieuwsgierig waar hij nu was. Ik zuchtte diep en sloeg toen het deken van me af. Gelijk kwam er natuurlijk weer een koude vlaag wind over me heen.
Ik wilde net opstaan van mijn bed toen de deur van mijn slaapkamer in kwam en Tom mijn kamer in kwam gelopen. “Waar ga je heen?” vroeg hij wat slaperig toen hij naar me toe kwam gelopen.
“Oh, ik was je kwijt en was nieuwsgierig waar je heen was.” Zei ik terwijl ik weer ging liggen en me helemaal verstopte in de dekens.
“Oké. Ik was gewoon even naar de wc toe. Heb ik je wakker gemaakt dan?” zei hij toen hij naast me kwam liggen.
Ik schudde mijn hoofd en wikkelde de dekens nog eens goed om me heen. Tom sloeg zijn arm om me heen en legde zijn hoofd tegen de mijne aan. Door de heerlijke warmte viel ik zo weer in slaap.

Reageer (3)

  • TheRockChiks

    weitaaah bitteee
    xxxx

    1 decennium geleden
  • Krullebol

    half 4, woow:O

    mijn mama word vaak rond die tijd wakker... das ni lkkr lijkt mij..

    1 decennium geleden
  • FakexBlood

    ik wil meer xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen