Chapter 5


Ik keek op naar hem. Een lieve glimlach kwam me tegemoet. Ik had de behoefte Tom eens flink stevig te knuffelen. Wat ik dus uiteraard ook deed. Ik sloeg mijn armen om hem heen en drukte hem stevig tegen me aan. Ik merkte aan Tom zijn lichaamstaal dat hij lachte en sloeg zijn armen ook om mij heen.
Zo bleven we een hele tijd zitten. Tom was zo’n geweldige knuffelbeer. Maar na een half uurtje lieten we elkaar toch maar los, want ik liep constant te geeuwen en Tom kon op een gegeven moment ook nog maar amper zijn ogen open houden. Tom liep alvast naar de badkamer, terwijl ik mezelf omkleedde in mijn slaapkamer en snel mijn tas voor school morgen inpakte. Daarna liep ik naar de badkamer, waar Tom al zijn tanden stond te poetsen. Ik ging naast hem staan en starend in de spiegel keken we elkaar aan. Om de beurt trokken we rare gezichten en schoten constant in de lach, wat nu niet echt praktisch is als je je tanden aan het poetsen bent.
Tom was nog allerlei dingen aan het doen toen ik al lekker mijn warme bedje in kroop. Tom kwam dan uiteindelijk toch naast me liggen. Het paste eigenlijk nog maar net. Ik had een twijfelaar en in mijn eentje was hij lekker groot. Maar nu was hij toch net weer voor het mooie te klein.

Reageer (7)

  • Inviolable

    Superr<3
    xx

    1 decennium geleden
  • TheRockChiks

    oh liefff
    weitaaahhh

    1 decennium geleden
  • xMexTomx

    Leuk!!
    xoxo

    1 decennium geleden
  • Sorrowmysoul

    xd lol.

    1 decennium geleden
  • Krullebol

    Waarom reageren hier maar 2 maken :O en je quiz word zo veel gemaakt :O

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen