Foto bij Chat Six

Someone schreef: Ik heb eens Omegle gebruikt, maar de kans dat je iemand iedere dag spreekt is héél klein. Er zijn vaker boven de 5000 mensen online, en deze twee vinden elkaar iedere avond? Haha..
> Kijk, luister en huiver. Voordat ik met dit verhaal begonnen ben, heb ik veel op Omegle gezeten waaronder ook mijn vriendinnen gezocht door middel van elkaar zoeken door dezelfde trefwoorden. Laatst hadden we elkaar gevonden binnen een kwartier met 21 duizend mensen online. Dus, peepz. HET KAN. En dan gaan we vanavond bewijzen (zie onderaan het hoofdstuk).
Okee dat moest ik even kwijt. Yolo.
Maar goed ik ben echt dood van meer dan 15 uur opgesloten zitten op school dus ik blijf vandaag thuis= minimaal 3 hoofdstukjes! En... natuurlijk super bedankt voor de kudo's! You guys are the BEST. Kudo's zijn altijd welkom *angel face*.
X.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (40)

  • Tomlinsbear

    ah dit is zo perfect!

    7 jaar geleden
  • TR0PICAL

    aww! ik ben 2 weken te laat ):

    1 decennium geleden
  • neveronline

    omg, ik ga hier dus sowieso een abbo op nemen, maar eerst even uitlezen haha. ik zit ook altijd op omegle, haha . i love it . maar als je met iemand afspreekt dan kan je ook gewoon een trefwoord verzinnen wat waarschijnlijk niemand als trefwoord gebruikt want dan vind je elkaar makkelijker ^^ x

    1 decennium geleden
  • ultionem

    verdorie ik ben een dag te laat :(

    1 decennium geleden
  • Joleneee

    ooooh zo mooooi ;D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen