Foto bij 065 Katie Jane Adams

Nét voor de bel stormen Faye en ik nog snel de klas in. Pfoe, dat was net op tijd.
“Mevrouw Adams en mevrouw Smith dachten toch nog te komen, net op het laatste moment? Wat hebben jullie nu weer voor smoesje?” zucht Walker.
Eigenlijk moeten we ‘meneer’ Walker zeggen, maar dat is zo lang, dus zeg ik altijd Walker.
“We zijn afgelopen week naar Londen geweest, meneer. We zijn gister pas terug gekomen, en we waren zo moe dat we ons hadden verslapen vanochtend.” red Faye ons eruit.
Niet dat we te laat zijn, maar een smoesje bedenken is altijd leuk. Vooral als het smoesje niet gelogen is. We hebben ons natuurlijk niet verslapen, maar we zijn wel in Londen geweest.
“Londen? Hoezo dat? Het was toch gewoon een school week? Ga eerst maar zitten, en vertel daarna maar jullie verhaal.” zegt Walker.
Dát ging makkelijk! Gewoon zeggen dat je in Londen bent geweest, en je mag meteen je hele verhaal vertellen.
Faye en ik lopen heel langzaam naar onze plekken, helemaal achterin de klas. Daar hoef je tenminste niet op te letten, en merken de leraren het niet.
Ik zet mijn tas met een zucht op tafel, en ik ga op m’n stoel zitten.
Iedereen kijkt ons nu aan, alsof we wereldnieuws gaan vertellen. Mensen, we gaan gewoon wat over Londen vertellen?!
“Nou eh, we zijn dus naar Londen geweest. We hadden een Meet & Greet met One Direction gewonnen, en daarvoor moest je reizen naar Londen.” zeg ik.
Een paar meiden uit mijn klas beginnen te gillen, en ik draai even snel met mijn ogen. Ze hoeven maar de naar One Direction te horen en meteen beginnen ze te gillen.
“We zouden eigenlijk maar drie dagen blijven, maar we zijn langer gebleven, omdat Katie hier, mee mocht doen aan een reclame van de H&M.” zegt Faye trots.
Moest ze dat nou persé vertellen? Nu ga ik waarschijnlijk allemaal vragen erover krijgen, en daar heb ik echt geen zin in hoor.
“Londen is echt heel leuk,” ga ik verder. “Ik ben echt blij dat we Engels hebben, anders kon ik Harry niet verstaan.” zeg ik. Lekker even slijmen, dat werkt vast wel in mijn voordeel.
Nu kijkt echt iedereen naar ons, echt iedereen. Zelfs de jongens, die niet van One Direction houden, of ze zelfs maar mogen. Nee, zelfs de One Direction haters luisteren mee.
“Is het waar dat jij en Harry bij elkaar zijn?” hoor ik iemand door de klas schreeuwen.
Ik kijk even waar het geluid vandaan kwam. Chloë. Shit, ik ben haar helemaal vergeten te bellen!
Ik glimlach even als ik de naam Harry hoor, maar meteen daarna knik ik. “Jup.” grijns ik.
Dezelfde meiden als daarnet beginnen weer te gillen.
“Is hij lief?” “Zoent hij goed?” “Vind je hem wel echt leuk?”. Allemaal vragen worden meteen op me afgevuurd.
“Dames, we gaan het hier niet over ene Harry hebben, we gaan het over Londen hebben.” zegt Walker meteen weer streng.
Ik had net zo’n zin om over Harry te praten, moet hij het weer verpesten!
“Nou ehh, we zijn in de Londen Eye geweest, dat is echt héél hoog. We sliepen in een hotel die heel oud was, maar ik weet niet wat er bijzonder aan is.” vervolgd Faye.
Dit gaat nog een lange les worden, vol saaie bezienswaardigheden in Londen.

Sorry voor het late stukje! Ik had gezegd dat ik vanmiddag zou posten, maar ik moest naar piano, en toen was het zes uur toen ik thuiskwam. Toen moest ik eten, Nederlands leren en Engels leren. Bij 12 kudo's komt het volgende hoofdstukje, want ik moet nog even schrijven (: Een vriendin en ik hebben trouwens een 1D update Twitter gemaakt, en het zou heel lief zijn alles jullie deze willen volgen (: @Updates1D_NL xx

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen