Naam: Sam
Leeftijd: 14
Hobby's: Zingen, dansen, feesten, schreeuwen xD


My first story.

Ik sta midden in de woonkamer, vrienden en famillie staan om me heen. Het laatste cadeau pak ik uit want het is mijn verjaarddag. Ik scheur het open en zie een doos. Snel maak ik de doos open. Er in ligt zachte stof met een gouden microfoon er om heen en een kistje erbij. Zo een wou ik altijd al! Een gouden microfoon! Kwam mijn droom dan toch uit? Ik keek blij en pakte het sleuteltje dat bij het kistje lag. Snel opende ik het kistje. Er lag weer mooie stof in met een zilveren ketting. Een zilveren muzieknoten hangertje hing eraan. Ik pakte het op en zei '''Dit is zo mooi!'' Ik deed het snel om. Nu iedereen mijn reactie wist gingen ze met elkaar praten. Ik kijk naar mijn beste vriendin, zij gaf mij dit kado. ''Het is prachtig! Hoe heb je die microfoon kunnen betalen?'' Ze antwoord ''Al mijn zakgeld en nog wat van mijn kleine broertje gestolen.'' Ik had zelf een grote zus en een klein broertje. Mijn broertje heet roy, en was nog maar een jaar of drie. Mijn zus was twee jaar ouder dan mij, en mijn beste vriendin was ook 14 net als ik. Mijn beste vriendin heet trouwens sascha. ''Morgen dit vieren bij de disco?'' Vraag ik aan mijn vriendin. Ze antwoord ''Mijn broertje wou je dit trouwens als kado geven, misschien kunnen we hier heen gaan.'' Ze pakt een kaartje uit haar tas van een concert. Ik ken de band niet maar dat boeit niet. Ik zeg ''Oke vanavond zie ik je! Morgen avond he? Want het is al avond haha.'' Ze knikt en na de verjaardag is iedereen weg. Snel eet ik mijn taart nog op en loop de trap op. Ik kleed me om en gooi mijn kleren in de wasmand. Ik ga in bed en pak mijn blackberry. Ik sms naar mijn vriendin ''Héj slaap je al?'' We sms'en een tijdje naar elkaar.
Sas: Nee joh
Ik: Mooizo
Sas: Wat ga je eigenlijk doen met je kado?
Ik: Weet ik niet, ik kan toch niet zingen?
Sas: echt wel!
Ik: Zal wel, ik ga slapen moet nog nieuwe kleren kopen voor morgen.
Sas: Is goed en misschien zie ik je morgen wel want moet mijn broertje menemen naar het winkelcentrum.
Ik: Dag!
Sas: doei!
Ik leg mijn blackberry aan de lader, en vergeet dat ik het zilveren kettingkje nog om heb. Snel doe ik het af en leg het ook op mijn nachtkastje, ik doe mijn ogen dicht als ik goed lig. Ik klik het licht uit en val in slaap.Ik sta midden in de woonkamer, vrienden en famillie staan om me heen. Het laatste cadeau pak ik uit want het is mijn verjaarddag. Ik scheur het open en zie een doos. Snel maak ik de doos open. Er in ligt zachte stof met een gouden microfoon er om heen en een kistje erbij. Zo een wou ik altijd al! Een gouden microfoon! Kwam mijn droom dan toch uit? Ik keek blij en pakte het sleuteltje dat bij het kistje lag. Snel opende ik het kistje. Er lag weer mooie stof in met een zilveren ketting. Een zilveren muzieknoten hangertje hing eraan. Ik pakte het op en zei '''Dit is zo mooi!'' Ik deed het snel om. Nu iedereen mijn reactie wist gingen ze met elkaar praten. Ik kijk naar mijn beste vriendin, zij gaf mij dit kado. ''Het is prachtig! Hoe heb je die microfoon kunnen betalen?'' Ze antwoord ''Al mijn zakgeld en nog wat van mijn kleine broertje gestolen.'' Ik had zelf een grote zus en een klein broertje. Mijn broertje heet roy, en was nog maar een jaar of drie. Mijn zus was twee jaar ouder dan mij, en mijn beste vriendin was ook 14 net als ik. Mijn beste vriendin heet trouwens sascha. ''Morgen dit vieren bij de disco?'' Vraag ik aan mijn vriendin. Ze antwoord ''Mijn broertje wou je dit trouwens als kado geven, misschien kunnen we hier heen gaan.'' Ze pakt een kaartje uit haar tas van een concert. Ik ken de band niet maar dat boeit niet. Ik zeg ''Oke vanavond zie ik je! Morgen avond he? Want het is al avond haha.'' Ze knikt en na de verjaardag is iedereen weg. Snel eet ik mijn taart nog op en loop de trap op. Ik kleed me om en gooi mijn kleren in de wasmand. Ik ga in bed en pak mijn blackberry. Ik sms naar mijn vriendin ''Héj slaap je al?'' We sms'en een tijdje naar elkaar.
Sas: Nee joh
Ik: Mooizo
Sas: Wat ga je eigenlijk doen met je kado?
Ik: Weet ik niet, ik kan toch niet zingen?
Sas: echt wel!
Ik: Zal wel, ik ga slapen moet nog nieuwe kleren kopen voor morgen.
Sas: Is goed en misschien zie ik je morgen wel want moet mijn broertje menemen naar het winkelcentrum.
Ik: Dag!
Sas: doei!
Ik leg mijn blackberry aan de lader, en vergeet dat ik het zilveren kettingkje nog om heb. Snel doe ik het af en leg het ook op mijn nachtkastje, ik doe mijn ogen dicht als ik goed lig. Ik klik het licht uit en val in slaap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen